| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
гостувааааащ Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 22:35 Заглавие: mp3 sang, проблем с паметта |
|
|
Имам mp3 SANG SYM168(1GB). Тъй като нямах презареждаща батерия и ползвах известно време на една приятелка и после реших, че ще си купя. Да, много хубаво, но мп3-то ми седя към 2 месеца изключено. Сега вече имам батерии,хубави и скъпи, ама нищо не мога да си кача на животинчето. Явно преди да спра да го ползвам съм си запълнила максимално мп3-то и сега ми показва, че имам свободни само около 120МВ. Не знам как да го лекувам - с бой или не, но ще съм страшно благодарна, ако някой има предложения какво да го правя.
Благодарско предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
пак аз Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 22:37 Заглавие: за мп3 |
|
|
| Пропуснах да кажа, че ми показва, че около 900МВ са заети, а всъщност музиката я няма, т.е. на мп3-то нямам нищо качено, но паметта ми е пълна... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 22:45 Заглавие: |
|
|
| Формат правихте ли? |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 27, 2007 22:49 Заглавие: |
|
|
| И аз си мислех за форматиране , но няма ли опасност освен това което е запълнило паметта да изчезне и фирмуерът на плеъра и в последствие въобще да не запали , а да може да се ползва само като памет. Мисля че имаше такава случка описана някъде из форума. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 8:18 Заглавие: |
|
|
| Би трябвало до служебния дял да няма достъп при обикновен формат. До него имат достъп само специализираните програми при ъпдейт и други операции. |
|
|
 |
ghost :) Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 11:53 Заглавие: |
|
|
| Нищо не съм му правила, просто 2 месеца седя без да го включвам със всичката музика. И сега ми показва Empty disk! и нищо няма качено, а паметта е пълна. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 12:00 Заглавие: |
|
|
| Ами нали това Ви съветвам, да го форматирате. |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 16:53 Заглавие: |
|
|
| А пробвахте ли поне да го свържете с компютър за да видите дали ще се покаже там нещо в паметта , може да е запълнена с файл който плеъра не познава. |
|
|
 |
pak az Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 19:44 Заглавие: |
|
|
Извинявам се, не разбрах какво ме посъветвахте. Благодаря, ще пробвам да форматирам.
И на компютър проверявах дали няма нещо-пак показва, че нищо няма, а в Properties показва, че паметта е пълна. Сега ще направя каквото ми казахте и ще видим.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 28, 2007 21:41 Заглавие: |
|
|
| Със сигурност в упътването пише какво може да се направи в подобни случаи, прочетете го. |
|
|
 |
|