| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 16:03 Заглавие: 2N3055 - истинки ли са? |
|
|
Попаднаха ми такива транзистори.На външен вид са досущ като добрите стари КД503/адеде,кой от кого е копирал /,но са по леки.В горната част,над надписа стои приятно галещата окото буква "М".Моторола или......... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 16:05 Заглавие: |
|
|
Изводите им са по- тънки от тези на КД-тата.
Сори за неудобството  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 16:21 Заглавие: |
|
|
Ами по-тънки са си.Едва ли са ментета,тъй като по него време такива май нямаше.Само румънските боклуци донякъде влизат в тази графа,тъй че не се притеснявай. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Ами по-тънки са си.Едва ли са ментета,тъй като по него време такива май нямаше.Само румънските боклуци донякъде влизат в тази графа,тъй че не се притеснявай. |
Румънските са съвсем други на вид-с равен корпус  |
|
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 16:38 Заглавие: |
|
|
| Между другото и TESLA са правили KD3055 , като корпуса им не е абсолютно еднакъв с KD503. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 19:09 Заглавие: |
|
|
| andrey1988 написа: | | Между другото и TESLA са правили KD3055 , като корпуса им не е абсолютно еднакъв с KD503. |
Това явно е класика/поне така изглежда/.
Интересно,чий патент е тази форма на стругованоподобна/егати и думата/основа на тези 2N.... & KD...? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 19:17 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | | стругованоподобна/егати и думата/ | Наистина егати думата , може да изглеждам непросветен , но да попитам какво означава ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 19:22 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | | Интересно,чий патент е тази форма на стругованоподобна/егати и думата/основа на тези 2N.... & KD...? |
Това е стандартен корпус които се ползва от много фирми за прибори, името му е: TO-3
Вариациите са само в дебелината на двата извода.
Останалите присъединителни размери са еднакви. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 19:28 Заглавие: |
|
|
Размерите (освен диаметъра на изводите) са еднакви , но аз като казах | Цитат: | | корпуса им не е абсолютно еднакъв с KD503. | имах предвид форамта (а може би и материала ) на капачката с която е затворен кристала , предполагам всеки е виждал каква е тя при KD503 и вижда каква е на снимката(въпреки лошото качество , но е правена на скенер). |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 29, 2007 19:37 Заглавие: |
|
|
Попадал съм (отдавна) на KD502, който явно беше с неравен корпус отдолу, дето опира в радиатора - след като го стегнах ячко и капачката му отхвръкна. Обаче си работеше и не помня дали са ми го връщали тоя ТВ (Респром Т5001 - а си грее яко на това място), но мисля, че не са. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|