| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 9:06 Заглавие: Миграция от един хард диск на друг |
|
|
Как да стане най безболезнено,преминаването към друг хард диск,без да преинсталирам вина.Пробвах с Norton Ghost,прави образи на всички дялове,но като оставя само новия диск,не бутва Windows-a оттам а иска CD. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 9:17 Заглавие: Re: Миграция от един хард диск на друг |
|
|
| vescherry написа: | | ...но като оставя само новия диск,не бутва Windows-a оттам а иска CD. |
Може би не е оправил MBR-а. Пробвай с инсталационен диск да влезеш в Recovery Console, оттам пускаш "fixmbr" и вероятно ще стане ако другото е наред. _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 11:37 Заглавие: |
|
|
| На Windows 98 съм го правил по следния начин - забраняваш swap-файла, рестартираш да зареди един път без него и спираш компютъра. На друг компютър копираш от стария на новия хард /не помня под ДОС или Windows/. Слагаш новия диск - след като зареди, разрешаваш swap-а. Мисля, че преди копирането новия трябва да е направен системен. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 13:19 Заглавие: |
|
|
| Аз съм го правил с Norton Ghost ,но не прави образи на дяловете ,а сложи двата диска и му дай Disk to Disk . |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 13:34 Заглавие: |
|
|
| stefp написа: | | Аз съм го правил с Norton Ghost ,но не прави образи на дяловете ,а сложи двата диска и му дай Disk to Disk . | Точно така, направи Clone Disk. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 14:26 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | http://www.acronis.com/homecomputing/products/migrateeasy |
Точно и ясно!
Това изчерпва темата...
Отиваш във първия торрент тракер-сваляш си Migrate Easy или Acronis True Image или Hiren s Boot CD в него също го има. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|