Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся кода за сервизното меню на SHARP DV-5462SC
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivopicha
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 20, 2007 16:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Very Happy след малко ще пробвам. Ако не пиша да час- два, значи съм се бушонирал Razz
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
peshootvt
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: В.Търново

МнениеПуснато на: Сря Авг 01, 2007 9:25    Заглавие: Отговорете с цитат

По принцип модела си има проблем с разпъването на картината и нарушение на баланса на бялото. Цялата работа е заради софтуерно забиване по цифровата шина. Има комплекс от мерки за стабилизиране на работата по шината, захранването +5V и забавяне на ресета. Правя го постоянно. Ако искате обадете се и ми го донесете, макар предполагам докато е бил в гаранция сте ми го примъкнали поне 3 пъти. Нямам вина за проблема - просто от токови удари се получава забиването. Има и резервен вариянт, да се махне платката за телетекст. Отчасти проблема по забиването е и от нея. Модела DV5460 е без телетекст и със същото шаси и не забива. По-добре да поправим този ТВ, защото е с най-дуракоустойчивото импулсно захранване от всички ТВ-ри в България. Пуснете едно ЛС и ще ви дам настоящия ми адрес и тел. за връзка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети