|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nobody Гост
|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 19:42 Заглавие: Проблем с SE k510i |
|
|
Здравейте, телефона работи, но при звънене не работи вибрацията в следствие на днешния дъжд. Вибрацията се включва след удар някой като звънне, но временно, след което пак спира да работи, а вече изобщо не иска да работи.
Някой ако знае колко пари ще струва поправката и дали е сериозна повредата? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 19:50 Заглавие: |
|
|
| Около 15 лева но ако е намокрен и не отидеш бързо на сервиз със сигурност ще се наложи да дадеш доста повече левчета. |
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 01, 2007 23:06 Заглавие: |
|
|
Как ги определяте тия цени бе колеги? Боб ли хвърляте или на карти гледате?
При мен също идват много клиенти за да питат : какво му е и , колко ще струва ?
1. какво му е ? Да , в повечето случай по това което те обясняватстава ясно , но ...това е много прецизна техника и знае ли се ? Понякога капчица вода е фатална.
2.Колко ще струва? = кое? Ремонта разбира се .А цената се определя от вложените части и вложения труд за отстраняване на дефекта, нали?
Как да се определи цената на нещо което предстой да се извърши, като то не е станало?
А в повечето случай , клиентите само обикалят и питат, търсейки по евтин ремонт.
Е колеги , бихте ли споделили как вие постъпвате в тези ситуаций , и как всъшност решавате : 15лв, 20лв? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 19:38 Заглавие: |
|
|
| nobody написа: | всичко е наред с телефона, вчера към 23ч. проработи явно се е изпарила водата. (то си беше голямо накисване, направо можеше да се плува ). Не знам ако се случи повторно дали ще имам пак късмет.
П.П. По принцип SE толкова ли лесно се скапват според мен са много добри телефони иначе! |
Тази радостна вест можеше да я съобщиш тук, а не да отваряш нова тема
А дали и колко - времето ще покаже, така че не бързай с късмета  |
|
|
 |
nobody Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 19:39 Заглавие: телефона проработи |
|
|
вчера към 23ч проработи, явно се е изпарила водата
Модерирано от RC
Разбрахме де! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|