|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:00 Заглавие: SE k510i - самоизключва се |
|
|
Здравейте!
Апаратът е на около 2 месеца и не е мокрен.
Случи ми се около 3-4 пъти за тоя период да се самоизключва без видима причина. Последния път беше по време на звънене на входящо повикване, но другите пъти - не. Не е било изтощена батерия.
Гаранционен е към "Хенди".
Знам че е малко "гадаене на боб" въпросът ми, но известен ли е подобен проблем? Случва ли се и знае ли се от какво е обикновено? Неприятното е че и да го дам да го гледат в сервиза може и въобще да не се прояви проблема за времето, в което ще е при тях, наистина рядко се случва и при различни обстоятелства. Може ли да е бъгав софт и да забива нещо процесора, та затва да прави така?
Software Info:
R4EA031
prgCXC1250231_GENERIC_CO R4EA031 _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radit68i Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 18:41 Заглавие: |
|
|
Мисля, че не е от софта. Аз имам същия проблем с K700i, самоизключване, когато заряда падне до средата, при по голяма консумация на ток, например обаждане. Взех му нова батерия и се оправи за около три месеца и след това пак същия проблем. След това му сложих оригинална батерия от T290, и след един месец батерията се деформира - наду се. А в момента съм с едно менте батерия за 10 лв, пък да видим до кога ще изкара . Да ли не е от зарядното, то да разваля батерията? |
|
|
 |
tropper Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 9:24 Заглавие: |
|
|
| radit68i написа: | | ... когато заряда падне до средата, при по голяма консумация на ток, например обаждане. ... |
Наистина и при мен се случва при горе-долу такова ниво на заряд ....
А да съм пре**ал батерията при първото зареждане - не съм. Като го взех от магазина имаше заряд, карах така един ден докато падне, после стоя на зарядно 16-17 часа.
Външното зарядно - адапторчето - се съмнявам да е, щото вътре мисля си има отделен контролер за заряд в самия телефон, а пък и адапторчето ми е хубаво - импулсно на Salcomp. Отварял съм такова и смея да твърдя че е достатъчно сполучливо копие на старите на Astec и с добра изработка.
П.С. Нещо почна да зачестява - днес сутринта пак видях че е умрял само докато ми е бил в джоба за един час, а батериата беше на около 60-70%. Ако се случи още веднъж-дваж ще ходя на гаранционен сервиз. Дано ми дадат оборотен за времето докато е при тях  _________________ Тодор Симеонов.
Захранващи решения за LAN мрежи. |
|
|
 |
radit68i Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 16:33 Заглавие: |
|
|
| tropper оправили проблема с K510i |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 0:01 Заглавие: Re: SE k510i - самоизключва се |
|
|
| tropper написа: | Здравейте!
Апаратът е на около 2 месеца и не е мокрен.
Случи ми се около 3-4 пъти за тоя период да се самоизключва без видима причина. Последния път беше по време на звънене на входящо повикване, но другите пъти - не. Не е било изтощена батерия.
Гаранционен е към "Хенди".
Знам че е малко "гадаене на боб" въпросът ми, но известен ли е подобен проблем? Случва ли се и знае ли се от какво е обикновено? Неприятното е че и да го дам да го гледат в сервиза може и въобще да не се прояви проблема за времето, в което ще е при тях, наистина рядко се случва и при различни обстоятелства. Може ли да е бъгав софт и да забива нещо процесора, та затва да прави така?
Software Info:
R4EA031
prgCXC1250231_GENERIC_CO R4EA031 |
Смяна на софтуер ... Нямам какво да кажа ... Последно време тези СЕ имат много проблеми с този софтуер или ядат батерията за 1ден или забиват ....
В повечето случай след ъпгрейдване на софтуерната версия на телефона всичко се оправя ...
Но този, които прави това трябва да знае какво прави ... защото се сменя всичко ... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|