Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

SE k510i - самоизключва се

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 12:00    Заглавие: SE k510i - самоизключва се Отговорете с цитат

Здравейте!

Апаратът е на около 2 месеца и не е мокрен.
Случи ми се около 3-4 пъти за тоя период да се самоизключва без видима причина. Последния път беше по време на звънене на входящо повикване, но другите пъти - не. Не е било изтощена батерия.
Гаранционен е към "Хенди".

Знам че е малко "гадаене на боб" въпросът ми, но известен ли е подобен проблем? Случва ли се и знае ли се от какво е обикновено? Неприятното е че и да го дам да го гледат в сервиза може и въобще да не се прояви проблема за времето, в което ще е при тях, наистина рядко се случва и при различни обстоятелства. Може ли да е бъгав софт и да забива нещо процесора, та затва да прави така?

Software Info:

R4EA031
prgCXC1250231_GENERIC_CO R4EA031
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
radit68i
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 03, 2007 18:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че не е от софта. Аз имам същия проблем с K700i, самоизключване, когато заряда падне до средата, при по голяма консумация на ток, например обаждане. Взех му нова батерия и се оправи за около три месеца и след това пак същия проблем. След това му сложих оригинална батерия от T290, и след един месец батерията се деформира - наду се. А в момента съм с едно менте батерия за 10 лв, пък да видим до кога ще изкара Very Happy. Да ли не е от зарядното, то да разваля батерията?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tropper
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Авг 06, 2007 9:24    Заглавие: Отговорете с цитат

radit68i написа:
... когато заряда падне до средата, при по голяма консумация на ток, например обаждане. ...

Наистина и при мен се случва при горе-долу такова ниво на заряд ....
А да съм пре**ал батерията при първото зареждане - не съм. Като го взех от магазина имаше заряд, карах така един ден докато падне, после стоя на зарядно 16-17 часа.

Външното зарядно - адапторчето - се съмнявам да е, щото вътре мисля си има отделен контролер за заряд в самия телефон, а пък и адапторчето ми е хубаво - импулсно на Salcomp. Отварял съм такова и смея да твърдя че е достатъчно сполучливо копие на старите на Astec и с добра изработка.

П.С. Нещо почна да зачестява - днес сутринта пак видях че е умрял само докато ми е бил в джоба за един час, а батериата беше на около 60-70%. Ако се случи още веднъж-дваж ще ходя на гаранционен сервиз. Дано ми дадат оборотен за времето докато е при тях Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
radit68i
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 16:33    Заглавие: Отговорете с цитат

tropper оправили проблема с K510i
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
mishomvp
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Златоград

МнениеПуснато на: Съб Сеп 01, 2007 0:01    Заглавие: Re: SE k510i - самоизключва се Отговорете с цитат

tropper написа:
Здравейте!

Апаратът е на около 2 месеца и не е мокрен.
Случи ми се около 3-4 пъти за тоя период да се самоизключва без видима причина. Последния път беше по време на звънене на входящо повикване, но другите пъти - не. Не е било изтощена батерия.
Гаранционен е към "Хенди".

Знам че е малко "гадаене на боб" въпросът ми, но известен ли е подобен проблем? Случва ли се и знае ли се от какво е обикновено? Неприятното е че и да го дам да го гледат в сервиза може и въобще да не се прояви проблема за времето, в което ще е при тях, наистина рядко се случва и при различни обстоятелства. Може ли да е бъгав софт и да забива нещо процесора, та затва да прави така?

Software Info:

R4EA031
prgCXC1250231_GENERIC_CO R4EA031

Смяна на софтуер ... Нямам какво да кажа ... Последно време тези СЕ имат много проблеми с този софтуер или ядат батерията за 1ден или забиват ....

В повечето случай след ъпгрейдване на софтуерната версия на телефона всичко се оправя ...
Но този, които прави това трябва да знае какво прави ... защото се сменя всичко ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети