| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blue Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 9:18 Заглавие: Циклично свиване на картината на телевизор SHARP 21H-SC |
|
|
Здравейте!
Имам един телевизор SHARP, който е вече на доста години, през които работи безпроблемно, но ето че запонаха ядовете. От няколко месеца през първите минути след като го включех започваше да криви картината по хоризонтала. Все едно имаше смущения по кабелната, но при пускане от друг източник беше същото, така че отпадна това като вариант. Хубавото беше, че след около 5 минути си заработваше нормално. След това имаше един доста дълъг период (може би месец), през който тези смущения никога не се появяваха. Сега пак започнаха, но са по-различни - картината непрекъснато се свива и разширява... Не знам как да го опиша по-точно. Представете си, че гледате мембраната на голям високоговорител, докато свири силно. Същите "вибрации" виждам на екрана си. Тази сутрин около 20 минути ме побърка. Спирах го, пусках го, удрях го - без резултат. Сега мисля, че се пооправи, но кой знае.
Някакви идеи от какво може да е и евентуално колко би ми струвал ремонта? Знам, че е най-добре да отида на сервиз, но честно казано в града сякаш има някаква абсолютна немърливост сред техниците. Каквото и да им закарам все работи нормално, според тях, а аз виждам че не е така!
Последната промяна е направена от blue на Съб Авг 04, 2007 9:31; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sabi69 Опитен потребител

|
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 9:27 Заглавие: |
|
|
Някои части са се износили и е необходимо да бъдат заменени. Повече подробности могат да се кажат като се знае модела и се прегледа пациента.
Съмнява ме в Пазарджик да няма читав сервиз. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
blue Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 9:30 Заглавие: |
|
|
Ми явно съм случил на неподготвени. Без да спшоменавам имена - нямам намерение да черня никого.
Точният модел е SHARP 21H-SC. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
blue Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 9:47 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички!  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 10:26 Заглавие: |
|
|
Закарай го при някой от колегите които е споменал Филипов преди да се е споминал нацяло,щото скоро и това ще стане...
И те съветвам да не го пускаш повече,докато не иде на майстор. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|