|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
doctordre Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 19:32 Заглавие: Въпрос за едни кабели към дъното на PC |
|
|
Здравейте, трябват ми от тия кабелчета които свързват копчетата по PC кутиите с дъното, едни такива малки, ако се сещате за какво ви говоря Та се чудех къде може да се продават (и дали изобщо се продават) отделно, вчера бях по магазините на раковска но никъде няма Ако някой знае къде се продават, или случайно има (бих купил) ще съм ви благодарен, много са ми нужни |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Private Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 02, 2007 22:30 Заглавие: |
|
|
От някоя фирма за компютри втора употреба можеш да
купиш AT кутия без захранване и да свалиш кабелчетата от там. _________________ -= All our life, we are beta testers =- |
|
|
 |
mihal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 16:03 Заглавие: Re: Въпрос за едни кабели към дъното на PC |
|
|
| doctordre написа: | Здравейте, трябват ми от тия кабелчета които свързват копчетата по PC кутиите с дъното, едни такива малки, ако се сещате за какво ви говоря Та се чудех къде може да се продават (и дали изобщо се продават) отделно, вчера бях по магазините на раковска но никъде няма Ако някой знае къде се продават, или случайно има (бих купил) ще съм ви благодарен, много са ми нужни |
колко броя ти трябват,  |
|
|
 |
doctordre Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 04, 2007 17:11 Заглавие: |
|
|
мерси за отговорите все пак намерих един кабел от сд-ром (май е за аудиото му) и изтръгнах кабелчете  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|