| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dnt Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 17:35 Заглавие: tv silva schneider звук 6,5 |
|
|
Здравейте колеги ТВ-то е модел STV3216 dvd с вградено dvd и с процесор ТДА9353PS/N2/2I1066.Как да изкарам звука 6.5 мхерца. В менюто влизам с пилот р 1696y, всички функции работят освен за звука има само BG. DK не функционира. Пафа съм сменил пробвал съм и приставка. Всичко друго работи дайте идеи-предварително благодаря. _________________ dnt |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 19:46 Заглавие: |
|
|
в сервизен режим ще стане (мисля бутона с часовника на телетекста и волуме минус на тв-то) _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
dnt Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 21:36 Заглавие: по темата шнайдер 6,5 мх |
|
|
Динко благодаря за отговора, ще пробвам и този начин, но бях посочил, че (ти- ви- то) е само на един стандарт ВГ. Другия ДК трябва да дойде предполагам с приставка. Но не можах да намеря схема нито на (ти -ви- то )нито на процесора който посочих.Телевира е донесен от Германия кинескопа е с размери (80 см дълък и 60 см широк), мисля че това не е от значение но го посочвам като информация. Виждам, че всички се затрудняват като гледам темата по посещаемост,но ще съм благодарен ако някой даде идея за да го сглобя. ще пише за резултата съответно. _________________ dnt |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 21:46 Заглавие: |
|
|
1000% звука ще доиде от сервиз а не с ПРИСТАВКА! другия вариант да влезеш в сервиз е като окъсиш 5и6 извод до тунера към маса както работи тв-то.(близо до тунера трябва да има 7 пина)окъсяваш 5и6 едновременно към маса.в сервиза ще намериш опция за стандартите.запомня се със дисплеи или тв от дистанционото  _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
също трябва да се смени и пафа с К2950 ИЛИ ДР подходящ за целта _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2007 23:28 Заглавие: Re: по темата шнайдер 6,5 мх |
|
|
| dnt написа: | | ... Другия ДК трябва да дойде предполагам с приставка. Но не можах да намеря схема нито на (ти -ви- то )нито на процесора който посочих... | Ето схема на процесора:
http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/D/A/9/TDA935X.shtml
Има 4,5; 5,5; 6,0 и 6,5MHz. Успех! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 7:03 Заглавие: Re: по темата шнайдер 6,5 мх |
|
|
| dnt написа: | | 80 см дълък и 60 см широк |
Само да уточня-
Геометричните размери на кинескопите се означават съгласно техния диагонал в инчове или дюймове и формата им 4/3 или 16/9,а не по това колко е дълъГ или широк-все пак не режем баница.
При така дадените мерки можеш да си го сметнеш по Питагоровата теорема,колко е диагонала.
Размера на кинескопа няма никакво значение в слуая,Динко ти е дал насоките по практическата част. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
dinko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2007 22:59 Заглавие: |
|
|
и така има ли звук тв-то или  _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
dnt Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 08, 2007 17:45 Заглавие: tv silva schneider звук 6,5 |
|
|
Динко не съм забравил за отговор. Но по семейни причини не остана време да го погледна.Разбира се, че ще пиша за резултата по темата. И за мене е интересно какво ще се получи накрая, но предполагам и за колегите. Дано да е с + резултат. Ако има проблем също ще пиша. _________________ dnt |
|
|
 |
dnt Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 21:44 Заглавие: tv silva schneider звук 6,5 |
|
|
Колеги извинявам се за късния отговор но имах проблеми и просто не работих по ти-ви -то. Благодаря на всички и на Динко. Резултата е следния в ти-ви-то влязох в менюто чрез ДУ-е и чрез пиновете до тунера по описания начин от Динко. Влиза се в сервизния режим и от там във всички опции.Ти-ви-то е готово закривам темата. _________________ dnt |
|
|
 |
|