Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

problem s LG U8180

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
gulz_I
Гост

МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 13:17    Заглавие: problem s LG U8180 Отговорете с цитат

ami problema e sledniq .telefona e kupen ot italiq i sled samoto razkodirane ne mu raboteha nqkoi funkcii no kato cqlo si ba4ka6e polzvah go okolo 1 godina - ne e padal, mn sum go pazila i izvednuj po4na da guvi obhvat sega daje ne moje i da nameri mreja . nqkoi ima li nqkakva ideq kakvo mu e i kolko pari 6te e da go opravqt ? BLAGODARQ SI PREDVARITELNO!
Върнете се в началото
ilian_cho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: dupnitca

МнениеПуснато на: Чет Мар 08, 2007 23:05    Заглавие: Отговорете с цитат

Възможно е да не Ви намира мрежа от от 3G-то или от хардуерен проблем в самия телефон. Занесете телефона в най-близкия сервиз, за да ви кажат точно за какво(и за колко пари евентуално) става въпрос.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
peppito
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Съб Мар 10, 2007 12:46    Заглавие: Отговорете с цитат

най-вероятно е 3G-то. ако си на глобул, няма оправия,защото не предлагат спиране на тази услуга само за твоята карта. ако си мтел-няма проблем.звънкаш на оператор и помолваш да ти бъде спряно 3G-то. правят го за около минута. виж преди това обаче дали тел. ти няма по менютата опция да търси само GSM мрежа, а не 3G. имах U8330-много як тел. наложи се почти да го подаря на човек с мтел-ска карта. Абе GLOBUL са типичен случай за "българска работа". Успех и пиши какво е станало.
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Мар 13, 2007 18:04    Заглавие: Отговорете с цитат

ами на мен и преди ми казаха че е от 3G но и и когато я изключа тази функция от самия телефон не се оправя.нито с mtel нито с globul Sad май ще трябва да го водя на лекар.мерси все пак
Върнете се в началото
grishitu
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 07, 2007 10:55    Заглавие: re Отговорете с цитат

не си парвата няма и да си последната с този проблем Smile всяко еЛ ДЖи като напражи една година и го има този проблем. говоря за тия с капаците и конкретно за серията У. споко има управия с НОВ Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
seyken
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 07, 2007 11:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Проблема наистина е от 3G-то- цялата серия LG U8110,8120,8130,8138,8180,8330,8360,8380 и пр. я имат;същичт проблем го има и при СЕ к600/608/v600,както и при по-старите SW версии на 3G Nokia(6280/6288 и пр.);При SE и Nokia обаче този проблем се решава софтуерно и в меню-то имаш избор: Dual mode/3G only/GSM only.При Lg-тата се балага малка хардуерна модификация и проблема се решава- цената е 20лв,пробвано е на много телефони и работи наистина безотказно в мрежите и на 3-те оператора...е недостатъка е че се лишавате от 3G-то,но него и без това малко хора го ползват,а и винаги може да се активира отново...Smile
Който се интересува: ICQ: 95653931,GSM 0888220278- Мартин
Върнете се в началото
Niakoi
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Каръктаун

МнениеПуснато на: Вто Авг 07, 2007 14:36    Заглавие: Отговорете с цитат

seyken написа:
Проблема наистина е от 3G-то- цялата серия LG U8110,8120,8130,8138,8180,8330,8360,8380 и пр. я имат
U8110 и U8120 нямат такъв проблем. Аз имам U8120 донесен от англия и само съм го разкодирвал, проблем с 3G няма - на м-тел съм. И в момента си работя с него.
seyken написа:
При Lg-тата се балага малка хардуерна модификация и проблема се решава- цената е 20лв,пробвано е на много телефони и работи наистина безотказно в мрежите и на 3-те оператора...
Незнам какво (и защо) им ръчкате на на LG-тата хардуерно, но няма смисъл. Имам тука един колега, който до сега е направил (спасил от 3G проблема) само по кабел поне 1000 (хиляда) LG-та. Аз съм му носил поне 50бр. и съм виждал как става - НЕ СЕ ОТВАРЯ ТЕЛЕФОНА - гарантирам. Взима 15 лева за услугата и става за 2...5 минути.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Мобилни комуникации - Mobile communications Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети