| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
radit68i Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 30, 2007 0:35 Заглавие: Siemens SL45 гасне при получаване на информация през IrDA |
|
|
Здравейте,
Имам следния проблем със Siemens SL45. Когато се опитам да получа MP3 през IrDA телефона веднага се изключва все едно му вадиш батерията. А от SL45 към друг телефон си изпраща нормално през IrDa. Смених софтуера пак същото. Какъв модел е IrDa чипа му? Да не би той да е "болен" |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Lyuben Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 7:27 Заглавие: |
|
|
| Може би проблемът е в това, че този телефон не разбира форматът mp3 доста е стар за тази работа |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 18:29 Заглавие: |
|
|
Поддържа MP3. Поддържа и MMC карти, в момента съм със 128MB. Иначе MP3-те си ги пращам с дата кабел, но от друг телифон с IrDA не става.
| Lyuben написа: | | Може би проблемът е в това, че този телефон не разбира форматът mp3 доста е стар за тази работа |
|
|
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 18:30 Заглавие: |
|
|
| Lyuben написа: | | Може би проблемът е в това, че този телефон не разбира форматът mp3 доста е стар за тази работа | @Lyuben, извинявай, виждал ли си такъв телефон? |
|
|
 |
radit68i Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 03, 2007 18:31 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Поддържа MP3. Поддържа и MMC карти, в момента съм със 128MB. Иначе MP3-те си ги пращам с дата кабел, но от друг телифон с IrDA не става.
| Lyuben написа: | | Може би проблемът е в това, че този телефон не разбира форматът mp3 доста е стар за тази работа |
|
Пак забравих да се логна  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 18:53 Заглавие: Re: Siemens SL45 гасне при получаване на информация през IrD |
|
|
| radit68i написа: | Здравейте,
Имам следния проблем със Siemens SL45. Когато се опитам да получа MP3 през IrDA телефона веднага се изключва все едно му вадиш батерията. А от SL45 към друг телефон си изпраща нормално през IrDa. Смених софтуера пак същото. Какъв модел е IrDa чипа му? Да не би той да е "болен" |
Коя е софтуерната версия на телефона ? Ако не е последната от сайта на benq-siemens я смени Мисля, че проблема ти ще изчезне ...
Да не забравиш първо да си заредиш телефона ! |
|
|
 |
|