|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 09, 2007 22:10 Заглавие: |
|
|
| stefp написа: | А пробва ли да сканираш в Safe mode ,също може да пробваш и програмката XoftSpy ,аз съм довелен от нея ,намира и маха неща които други немогат.
И друг вариат да поровиш в нета как се маха точно тая гадиа . |
сега 6те провам под Safe mode и можеби уре ще драсна,лека и приятна на всички колеги ....мацката ме чака с оскадно белио PC-то ще почака.....  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 11, 2007 7:10 Заглавие: |
|
|
| californieca написа: | Само с Spybot SD го регистрира и казва 4е неможе да го изтрие,6те прика4а о6те една снимка......да пове4е информация нагледно |
Пробвай с Ad-Aware или HijackThis и лог във форума им.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 20:59 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | californieca написа: | Само с Spybot SD го регистрира и казва 4е неможе да го изтрие,6те прика4а о6те една снимка......да пове4е информация нагледно |
Пробвай с Ad-Aware или HijackThis и лог във форума им.... |
пробвах и с Kaspersky Anti-Virus 6.0,намира много други и намери този файл,казва че е е троянец и трия го и като рестартирам и пусна пак го намира отново ,самия файл го намирам но не ми дава да го изтрия... _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 21:04 Заглавие: |
|
|
| Пробвай с EWIDO и ако той не помага -формат на диска. |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 12, 2007 23:39 Заглавие: |
|
|
Скоро и аз имах подобен проблем-влязох в едно "де лукс" безплатно сайтче, пък то ме пита дали искам да рискувам и да си инсталирам някаква програмка. И като си я инсталирах-ужас!!! Пълен блокаж на нета и предупреждение за spyware.
А някъде уж ми предложиха "безплатно" докторска програма. Сложих си и нея и се оказа, че за "free" само клюкарства, че имам 133 шпиончета за паролите ми и номерата на кредитните ми карти! Иначе, за да ги махне-иска да си платя! Ама тъпото парче взе, че ми каза къде са файлчетата и как се казват. Позапретнах ръкави и такова изтриване падна! Които не искат да се изтрият-първо ги преименувах. След това рестарт и те си изгубиха връзките-изчистих ги. После изчистих и онези, които преди не даваха, защото били използвани в момента(от вече изтритата програмка). А най-коравите оправих през задния вход-през ДОС! То и от това има полза, нищо, че откакто се появи "Windows", всички забравиха за това животно.
Съвет: Опитай да смениш името на заразения файл. Ако не разреши името, поне разширението(дай например .ddt). Така слеd restart на компютъра, системата няма да може да активира файла, защото няма да го намери. После ще ти даде да го изтриеш. Ако не разреши, влез в директорията на файла и опитай със: START(меню)-WINDOWS COMMANDER-COMMANDS-RUN DOS. После пиши в командния ред: delete име.разширение
Само да ви припомня: За "spyware" обикновените антивирусни програми не вършат работа! Понякога могат да намерят файла, но не могат да го изчистят. Трябват специализирани за това "докторчета". Има доста нови гадости по нета. Ъпдейдът на "докторчето" е задължителен преди да започнете сканирането! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 9:41 Заглавие: |
|
|
| emil74 написа: | Скоро и аз имах подобен проблем-влязох в едно "де лукс" безплатно сайтче, пък то ме пита дали искам да рискувам и да си инсталирам някаква програмка. И като си я инсталирах-ужас!!! Пълен блокаж на нета и предупреждение за spyware.
А някъде уж ми предложиха "безплатно" докторска програма. Сложих си и нея и се оказа, че за "free" само клюкарства, че имам 133 шпиончета за паролите ми и номерата на кредитните ми карти... |
Именно докторската програма е spyware-то...Подобни измами дето ви предлагат да ги инсталирате,да сканирате безплатно с тях и всякакви такива мошенничества и "въдички" хич недейте ги пипа-като се отвори такъв прозорец с "предложение"-направо затваряш и това е....
@californieca
Нищо не каза какво си направил с HijackThis сваляш го оттук-
http://www.spywareinfo.com/~merijn/index.php
или http://www.trendsecure.com/portal/en-US/threat_analytics/hijackthis.php
и лог във форума им... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Авг 13, 2007 10:51 Заглавие: |
|
|
Файла като не може да се изтрие дърпате Unlocker, отключвате файла дет' не се трие и го триете. С него може да се види и коя програма го използва. Друга полезна програма - Starter - с нея можете да видите кои програми се стартират със зареждане на Windows и да се досетите коя прави тия боклуци и да видите къде се намира. От доста време ползвам този метод и е безотказен  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
bobykafe Опитен потребител

Регистриран на: 02 Ное 2004 Мнения: 1325 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Сря Авг 15, 2007 19:08 Заглавие: |
|
|
Касперски има допълнителна настройка за потенциално опасни обекти, която по подразбиране не е пусната- пуснете я _________________ Няма нищо по- унизително от това, да виждате идиоти, които успяват в начинания, в които сте се провалили
----------------
В този форум вече съм само на гости... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 14:06 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | emil74 написа: | Скоро и аз имах подобен проблем-влязох в едно "де лукс" безплатно сайтче, пък то ме пита дали искам да рискувам и да си инсталирам някаква програмка. И като си я инсталирах-ужас!!! Пълен блокаж на нета и предупреждение за spyware.
А някъде уж ми предложиха "безплатно" докторска програма. Сложих си и нея и се оказа, че за "free" само клюкарства, че имам 133 шпиончета за паролите ми и номерата на кредитните ми карти... |
Именно докторската програма е spyware-то...Подобни измами дето ви предлагат да ги инсталирате,да сканирате безплатно с тях и всякакви такива мошенничества и "въдички" хич недейте ги пипа-като се отвори такъв прозорец с "предложение"-направо затваряш и това е....
@californieca
Нищо не каза какво си направил с HijackThis сваляш го оттук-
http://www.spywareinfo.com/~merijn/index.php
или http://www.trendsecure.com/portal/en-US/threat_analytics/hijackthis.php
и лог във форума им... |
sori imam problem s kirilicata
programkata koqto mi kaza ponamira dosta ne6ta,uj gi trie i kato q zatrova i otvora otna4alo i pusna pak gi namira....tova ne si go obqsnqwam
Ina4a problema na koito pusnah temata be6e na edno drugo PC no se iz4isti,sega na tova koeto sam ponamira na nego...
Nqkoi da imam refistraciq za Spyware Doctor.....trebwa mi spe6no,toi namira ma iska registraciq...
isvinamam se za latinicata,nqma da se povtori  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 16, 2007 14:18 Заглавие: |
|
|
| californieca написа: |
sori imam problem s kirilicata
programkata koqto mi kaza ponamira dosta ne6ta,uj gi trie i kato q zatrova i otvora otna4alo i pusna pak gi namira....tova ne si go obqsnqwam |
HijackThis не е анти-spy програма в прекия смисъл на думата.
Тя открива съмнителни регистри и прави лог,който се поства,айде като не там във форума им-постни го тука аз да го видя...
Не всичко което ти изкарва HijackThis е spy,така че след като ти изкара листата със откритите неща-не бързай да триеш всичко наред.
Постваш лог и ако има нещо за триене-аз ще ти кажа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|