Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сервизното меню на TV - SAMSUNG CW-21M163N

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
doxr
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: ВТ

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 11:14    Заглавие: Сервизното меню на TV - SAMSUNG CW-21M163N Отговорете с цитат

Вчера си взех SAMSUNG CW-21M163N по съвет на двама познати специалиста.
http://www.kkelectronics.com/product_detail.php?product_id=09009778Надявам се да си го ползвам със здраве Very Happy
Мога ли да влеза в сервизното меню и да си отключа опциите!
И все едно си си взел по-висок клас тв Smile Само че не съм хич наясно Sad Подайте ми моля Ви малко упътване за аматьори.. какви са възможностите?
zapad
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 14:19    Заглавие: Отговорете с цитат

ами възможностите му са паписани в линка който си дал
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 14:26    Заглавие: Отговорете с цитат

zapad написа:
ами възможностите му са паписани в линка който си дал
E нищо не каза..Опитен потребител си уж..
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 14:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Anonymous написа:
E нищо не каза..Опитен потребител си уж..

Всичко ти каза човека...друг е въпроса че ти нищо не разбра...
Ти тва как го мислиш-че е овърклок...
Има едни опции и едни тъпанари от завода понеже са прости са ги заключили,а ние ше влезем ще овърклокнем и ще напалим всички опции и телевизора ще стане от висш клас,ще изкара 8 картини в картината,ще стане 100херца,даже по-възможност двеста,току виж и свирки почнал да прави... Laughing
Не става така да се рови..
Не за друго ами щото-
Първо като се ровичка ненужно там-стават бели..
Оше повече че там няма кво да намериш и от ръчкане там телевизора ти по-хубав и с повече екстри няма да стане... Idea
Така че седни си пий ракията и се радвай на новата си придобивка,ами не се занимавай с глупости.

P.S. Да го обясня с думи прости-ако някоя екстра ти липсва,то съответно и липсва и хардуерната поддръжка в телевизора-демек съответната платка или чип не е сложена...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
doxr
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: ВТ

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 14:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Съгласен съм, Bojilov, с доста от нещата. Просто ми пуснаха мухата, а не знам дори за какво става въпрос. Ако бъдеш така любезен да обясниш в какво се изразява тунинга? (явно има такъв..конбинация от цифри ми казаха..)
GSt
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 14:48    Заглавие: Отговорете с цитат

По добре не пипай сервизното, че може и да не тръгне повече след рестарт. Някои от опциите искат да има съответен хардуер вътре. Например PIP модул. Та да няма изненади ... допреди малко работеше, а вече не иска.
Хайде със здраве Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Авг 14, 2007 17:44    Заглавие: Отговорете с цитат

doxr написа:
Съгласен съм, Bojilov, с доста от нещата. Просто ми пуснаха мухата, а не знам дори за какво става въпрос. Ако бъдеш така любезен да обясниш в какво се изразява тунинга? (явно има такъв..конбинация от цифри ми казаха..)

Значи поначало всичко което се поддържа в даден телевизор ,като хардуер-говоря по принцип не конкретно за твоя-Ако е сложено-значи и опцията за него е включена.
Говоря за разните екстри,като
-"картина в картината"
-"допълнителни езици на меню или текст"
-вградени радио,сателитни приемници и секви глезотии...
Единственото което няма да е пуснато евентуално е някой си стандарт за звука или видеосигнала изпозван във Конго или Етиопия...
Който никога няма да ти дотрябва където и да бродиш с телевизора из Европата...
Така че няма смисъл,радвай се на новата придобивка,почерпи стабилно за да не идваш при нас и като се гърми и святка навън го изключвай..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети