Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PIONEER DEH-P5630MP

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
MUKO
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 9:30    Заглавие: PIONEER DEH-P5630MP Отговорете с цитат

ЗДРАВЕЙТЕ.!.!ИМАМ СЛЕДНИЯ ПРОБЛЕМ ПРЕТЪРПЯХ ПТП И ОТ ТОГАВА CDMP3-ТО МИ Pioneer DEH-P5630MP ДАВА НЯКАКВА ГРЕШКА ПРИ ПРОЧИТАНЕ НА ДИСК...ГРЕШКАТА Е "FRMTREAD"..ВЪПРОСА МИ Е ЗНАЕ ЛИ НЯКОИ КАКВА Е ТАЗИ ГРЕШКА И КАК МОГА ДА Я ОПРАВЯ...НЕ СЪM ПРОБВАЛ С "RESET" ПОНЕЖЕ НЕЗНАМ КАК СЕ ПРАВИ,АКО ЗНАЕ НЯКОИ КАК СЕ ПРАВИ РЕСЕТ ДА КАЖЕ ПОНЕЖЕ НЯМАМ СПЕЦИАЛНО КОПЧЕ РЕСЕТ А НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ Е С КОМБИНАЦИЯ ОТ КОПЧЕТА!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 9:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Мога ли да попитам как така темата е направена важна? И освен това, MUKO, пич, защо пишеш с главни букви? Не се правя на модератор, ама питам...
MUKO
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Пет Авг 17, 2007 12:17    Заглавие: Отговорете с цитат

Модерирано от RC
Ако не знаеш, писането само с главни букви в интернет пространството се възприема като крещене!
Така, че по този начин демонстрираш най-малкото неуважение към тези от които очакваш отговор.
А това, че темата е важна за теб хич не означава, че трябва да е пръв приоритет за всички останали.

Незнаех,че така се тълкува ако се пише с главни букви....както и да е не ми е било целта да повишавам тон или да се карам с някой!!!А за темата смятам,че щом е важна за мен мога да си я публикувам "Важно"...в смисъл че на мен ми е много важна поради простата причина че това е едно от най-добрите CD-та в средния клас и не ми се иска да го давам да го ровят вътре ако мога да си го опрая с Reset или по някакъв начин които вие да ми кажите.Ако не беше важно нямаше да се занимавам да пиша по форуми и прочие..........айде със здраве и ако някои знае нещо за "FRMTREAD" да пише Exclamation Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Dido_I
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Russe

МнениеПуснато на: Сря Авг 22, 2007 19:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Най-лесния ресет за твоя случай е да откачиш акумулатора за 3-4 сек.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Авг 22, 2007 19:44    Заглавие: Отговорете с цитат

MUKO написа:
в смисъл че на мен ми е много важна поради простата причина че това е едно от най-добрите CD-та в средния клас и не ми се иска да го давам да го ровят вътре ако мога да си го опрая

Именно че въпросния уред е добър,ценен и важен за тебе-е по-добре да го закараш на сервиз...
Аз мисля че винаги е по-добре да го рови сервизен техник,отколкото да го рови собственика...

Цитат:
смятам,че щом е важна за мен мога да си я публикувам "Важно".

Живееш в голяма заблуда,таварищ Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети