|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlex Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2005 Мнения: 30 Местожителство: Нейде по земята...
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 10:04 Заглавие: Marshall JMP 1959 Lead 100W Head схема търся |
|
|
Здравейте,
търся лейаут за платката и размери на шасито и трафа за тази китарна глава. Схема има на: http://www.drtube.com/schematics/marshall/1959u.gif
Благодаря предварително на отзовалите се
Поздрави,
Влад _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
(И силите да липсват, желанието е за похвала!)
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 11:14 Заглавие: |
|
|
Toва нещо няма платка-на обемен монтаж е.Размера на шасито не е критичен,ще го направиш така,както ти идват размерите за кубето или "главата" ,която си замислил.Трафът си е "МАРШАЛСКИ" и едва ли някъде са публикувани данни.Те и двата са такива!Тъй като гледам нещата отиват към 100W,захранващият ще се докара,но с изходният ще е мъка...Все пак си помисли дали да не се захванеш с нещо,на което поне за захранването има информация.Имам много схеми,но в момента нямам време да ровя,ако се интересуваш-обади се на ЛС да потърсим нещо утре или през седмицата. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
dragon_hifi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 17:55 Заглавие: Re: Marshall JMP 1959 Lead 100W Head схема търся |
|
|
Изработвам изходни трафове и лампови усилватели.
http://www.biseramp.hit.bg/ |
|
|
 |
vlex Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2005 Мнения: 30 Местожителство: Нейде по земята...
|
Пуснато на: Съб Авг 18, 2007 21:42 Заглавие: |
|
|
Нещо страницата ти се е скапала... Предполагам си я правил с някакъв текстови редактор, вместо с ANSII редактор като notepad naпример... Нейсе! Пиши ми на ЛС колко би ми искал за изходния траф от схемата, която съм посочил по-горе
Поздрави,
Влад _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
(И силите да липсват, желанието е за похвала!)
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|