Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Въпрос за ELITE - 29EF73

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mrivo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 20, 2007 17:49    Заглавие: Въпрос за ELITE - 29EF73 Отговорете с цитат

Здравейте след поредния токов удар ми изгоря компютъра и повреди телевизора ,от компютри по разбирам и си смених захранването и всичко е ОК , (въпреки че съм с ЮПС пак изгоря).
НО с телевизорите съм на Вие ! ПОМАГАЙТЕ!!!

Събра картината в средата на 1 см. дебелина, ВЕРТИКАЛНО! , иначе звук има,сменя каналите , цвят има ,мърда си в цепката картината,ракията ми свърши от нерви! та да ПОПИТАМ!
-понеже е голем кютук и нямам кола възможно ли е да се отстрани на място? И ако ДА колко трябва да приготвя за ПЛАТА на добрия човек!!?
Иначе не се стърпях и го Оперирах Laughing огледах всички спойки и джиджавки , едно кондензаторче като фъстък е леко понадуто отгоре ма де да знам дали е от него?
имаше и малка разплйокана капка тинол на пистите но не беше прогорила лака.
сглобих го, пак така си е!
ако някой прецени че може и аз да се справя да свирка , готов съм пак да го отворя и да наснимам на макро ситуацията , и нещо като шах по пощата , или по добре ако е от София /Обеля-2 да телне на 9340888 Иво или на Скаипа (mr.ivo) , да реши проблема че сега гледам на компа а детето и жената се нерват че нямат достъп до нета като гледам! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСЕКИ ОТЗОВАЛ СЕ!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 20, 2007 18:06    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи-повече поне недей да чоплиш-да не стане някоя поразия...
Някой колега предполагам все ще се навие да дойде и ще ти пише на Л.С.
Колкото до цената-така не може да се каже-
след като колегата дойде и го прегледа и прецени,какво е дефектно-той ще ви каже цена за ремонта....
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Авг 20, 2007 18:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Може и на място, но добрите майстори работят само в сервиз. Все едно да викаш докторите да те оперитат в домашни условия. Предполагам че таксито няма да ти е повече от 5 лв. в двете посоки.
Ако се мъчиш сам - във веригата на хоризонталната отклонителна бобина са съвсем малко елементи. Но понеже тока е голям не става замяна с каквото и да е. Но препоръката ми е сервиз.
Телевизора не е ли гаранционен?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети