| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mom4il_tv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 10:05 Заглавие: Търся PC осцилоскоп |
|
|
| За ориентир - 2 канала по 100MHz на LPT или USB за WIN 98 и XP (не за вграждане). Може и с други параметри. Пишете цени и подробности(сонди, функции, нов/стар, параметри и др.). Евентуално и настолен, но по-малък от работната ми маса. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 17:00 Заглавие: Re: Търся PC осцилоскоп |
|
|
| mom4il_tv написа: | | За ориентир - 2 канала по 100MHz на LPT или USB за WIN 98 и XP (не за вграждане). Може и с други параметри. Пишете цени и подробности(сонди, функции, нов/стар, параметри и др.). Евентуално и настолен, но по-малък от работната ми маса. |
Понеже така си задал питането-да вметна-
Все си мисля че ако ще се ползва за стандартни цели-обикновен осцилоскоп е по-добрия и разумен вариант отколкото PC... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
andrew_hack Активен потребител

|
|
|
 |
elios Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 23:41 Заглавие: |
|
|
http://www.bitscope.net/store/?p=list&i=cat+scope
Това е по добро,можеш да си го поръчаш и да го платиш с карта VISA.Сондите и софтуера се продават отделно.
Електронинвест продават на фирма WELLEMAN-PSC500 цената е 685 лева без ДДС,но не знам дали влиза в нея и софтуера.Можеш да го видиш в каталога на фирмата: http://www.electroninvest.com/news/catalog.htm
RS 232 е оптически изолиран от PC-то.Захранването е през адаптор така,че няма нужда от разделителен трансформатор. _________________ Заедно можем всичко! |
|
|
 |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 14:38 Заглавие: |
|
|
А някъде четох,за някакъв по елементарен, софтуер към лаптоп ако се сещате къде е.????????  |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |
|