| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vankogt Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 15:54 Заглавие: Dell 1130p |
|
|
Здравейте,
Имам проблем с този монитор. Когато е стоял в stand-by при пускането му нещо е гръмнало като пиратка. Поне това описане ми дадоха. При отварянето на монитора не забелязах никакви следи от нещо гръмнало (например кондензатор, знам че те така гърмят). Проблема е следния:
При пускането светодиода на монитора свети зелено и след това започва да мига оранжево. Няма високо. Изобщо не го пуска |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 17:22 Заглавие: Re: Dell 1130p |
|
|
| vankogt написа: | Здравейте,
Имам проблем с този монитор. Когато е стоял в stand-by при пускането му нещо е гръмнало като пиратка. Поне това описане ми дадоха. При отварянето на монитора не забелязах никакви следи от нещо гръмнало (например кондензатор, знам че те така гърмят). Проблема е следния:
При пускането светодиода на монитора свети зелено и след това започва да мига оранжево. Няма високо. Изобщо не го пуска |
Оглед,оглед му е майката-не може да е гръмнало и да не личи...
Ако не си колега от бранша-по-добре не се разправяй и го носи на сервиз-щото при следващото пускане може да гръмне и друго,освен това това гръмналото и да го смениш-то си има причина за да гръмне и и ново да сложиш и то ще гръмне пак...
Така че не се разправяй-най-много нещо да ти извади очите... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 22, 2007 22:55 Заглавие: |
|
|
| Освен кондензатори подобен звук издават и транзисторите, и се откриват много по трудно при оглед,затова както казва Божилов е необходимо да откриеш причината преди да го смениш! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|