Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

обхват на TV тунер на Funai TV2000T MK7?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Kalo
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 11:14    Заглавие: обхват на TV тунер на Funai TV2000T MK7? Отговорете с цитат

здравейте, избирам си в момента кабелна телевизия и им гледам програмните схеми. Мислех си да си избера тази която ми дава най много "хубави" програми които може да хване моя телевизор, както споменах той е Funai TV2000T MK7. Не ми се ще да му слагам хипербанд тунер, че видях в нета не ставало като хората, а нямам пари сега за нов ТВ.

Някой може ли да ме насочи къде да видя характеристиките на модела в какъв диапазон са му каналите за да видя какво бих хващал на различните кабелни телевизии.

Благодаря в ипредварително.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 12:58    Заглавие: Re: обхват на TV тунер на Funai TV2000T MK7? Отговорете с цитат

Kalo написа:
Не ми се ще да му слагам хипербанд тунер, че видях в нета не ставало като хората. .

Глупости на търкалета,става си перфектно,който ти ги говори тия тъпизми му кажи да иде при даскала дето го е учил и да си иска жълите стотинки дето ги е дал за обучение и да му каже че на нищо не го е научил....
Или го прати да дойде при мене да ми каже че съм ебал майката на няколкото хиляди телевизора на които досега съм сложил тунери...
Оитваш и го носиш на сервиз-цялата подмяна с тунера общо е ориентировъчно между 30-55лв грубо-зависи от качеството на тунера,който ще се слага...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Кало
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 14:32    Заглавие: Отговорете с цитат

и все пак някой ако има каталог би ли ми казал какви обхвати има произвоствения тунер на този телевизор?
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 14:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Стандартните обхвати които имат всички подобни на него дърти гюбрета без хипербанд.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Кало
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 16:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Говори ми в честоти Smile
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.jneuhaus.com/fccindex/cablech.html

Standard Band Standard Channel Identification Frequency (MHz.)**
VHF (Low) E2-E4 48 – 68
VHF (Low) X, Y, Z 69 – 88
VHF (Mid) S1-S10 108 – 174
VHF (High) E5-E12 175 – 230
VHF (Super) S11-S20 231 – 300
VHF (Hyper) S21-S41 303 - 469
VHF (Ultra High) E21-E69 471 - 861
ivankrivodol
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 18:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Кало написа:
Говори ми в честоти Smile
Bojilov написа:
http://www.jneuhaus.com/fccindex/cablech.html

Standard Band Standard Channel Identification Frequency (MHz.)**
VHF (Low) E2-E4 48 – 68
VHF (Low) X, Y, Z 69 – 88
VHF (Mid) S1-S10 108 – 174
VHF (High) E5-E12 175 – 230
VHF (Super) S11-S20 231 – 300
VHF (Hyper) S21-S41 303 - 469
VHF (Ultra High) E21-E69 471 - 861

Божилов, ти го "заби", пича. Той може би мислеше, че ще те затрудни. А ако е имал желание каналите (и може би честотите) ги има и в мануала на Фуная, но кой да гледа... Wink
P.S. а иначе при качествен тунер всичко наистина си става перфектно.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 19:54    Заглавие: Отговорете с цитат

ivan1959 написа:

P.S. а иначе при качествен тунер всичко наистина си става перфектно.

Ако е толкоз предирчив,въпреки че аз разлика в тунерите кой знае ква не виждам ,освен най-калпавите китайци дето са за без пари,ама за тех не говорим.
Отива при майстора -иска си да му се сложи Самсунг или Темик и това е...
Кало
Гост

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако имах под ръка ръководството на телевизора бъдете сигурни че нямаше да стигам до тък....
Върнете се в началото
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Пон Авг 27, 2007 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Кало написа:
Ако имах под ръка ръководството на телевизора бъдете сигурни че нямаше да стигам до тък....

Че какво ти пречеше да го дръпнеш?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети