| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
сашо21 Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 12:51 Заглавие: airbag на волана |
|
|
| здравейте !искам да попитам знаещите нещо, значи купих си кола от германия опел астра 99г, но айрбаг на волана го нямаше беше отрязан с кабелите от буксата до дъно иначе колата си върви само дето свети лампата на таблото за айрбаг сега си намерих айрбаг за волана и не е гръмнат ,сиреч зареден е мога ли да го вържа към буксата или трябва да изчиствам грешките за да не стане фал и гръмне когато му вързвам кабелит?и още един въпрос кабелите са два но нямам идея кой къде е ще пробвам и ако угасне лампата на таблото значи сам уцелил има ли опасност ако не ги уцеля да се отвори? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 16:01 Заглавие: |
|
|
Ако са само два кабелите имаш добри шансове да успееш .... 50/50
С пожелания за загаснала крушка! _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
сашо21 Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 16:26 Заглавие: |
|
|
| няма ли да се отвори от натрупаните грешки |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 19:29 Заглавие: |
|
|
Това беше шега. Ами питай в сервиз на опел. Или се обади се във фирмен магазин на опел и кажи че искаш да си купиш еърбег и питай дали можеш да си го смениш сам и при смяната какво трябва да се съблюдава.
По всяка вероятност е някакъв вид мостче или ключе и надали има значение полярността но ... пробвай и ще кажеш после какво е станало  _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 20:10 Заглавие: |
|
|
Грешката се чисти софтуерно.Не съм сигурен какво се получава при включване на нов еърбег,по всяка вероятност-нищо!Но грешката ще остане до изчистването и!И включи еърбега при свален акумулатор. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 22:51 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Грешката се чисти софтуерно.Не съм сигурен какво се получава при включване на нов еърбег,по всяка вероятност-нищо!Но грешката ще остане до изчистването и!И включи еърбега при свален акумулатор. |
Е да чакаме тема как се разкодира касетофон на опел.  |
|
|
 |
|