| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 22:33 Заглавие: |
|
|
Благодаря, сигурно ще прескоча до теб. Поне ще се разбере накъде отиват нещата. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 22:45 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | mitachi написа: | Аз поръчах първото, те ми пратиха второто. Според мен трябваше да си работи. | Няма как да стане колега софта вътре е от значение а тои се пише при производството имАко имаш утре време ела до мен имам ги и двата процесора ще ги врътнем за норматив и ще разберем истината и после ще вдигнем скандал на момите дето ни изписват частите  |
Колега Фишев, и сам знаеш, че момите, дето изписват частите не разбират нищо от електроника и не са в час. Скоро бях при тях и твоятата позната каза на една своя колежка, че заместител на 2SC1815 е BU508 Та какво остава за процесорите.....
Mitachi, на мен също ми изпращаха каквито процесори имат и се надяваха, че аз съм магьосник Сега вече не се опитвам да конструирам гаранционни телевизори - влезе ли в сервиза гаранционен телевизор за процесор, директно заминава за София  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Авг 26, 2007 22:58 Заглавие: |
|
|
Не е проблема в момите този път. Владко ми го прати да се пробвам, че колко пъти поръчва такъв процесор за NEO, все му пращат нещо друго. По принцип, в момента работя за идеята. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 6:30 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | Скоро бях при тях и твоятата позната каза на една своя колежка, че заместител на 2SC1815 е BU508 | Вай,вай,вай.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 10:45 Заглавие: |
|
|
Абсолютно съм съгласен с колегата Фишев за софтуера.Напоследък се боря без успех със софт в проца писан примерно специално за Англия.Всепак ето тук ако има нещо което може да помогне.
http://www.radioxpress.wz.cz/rxp_tele/tv_service/index.html _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 21:36 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | fishev написа: | | mitachi написа: | Аз поръчах първото, те ми пратиха второто. Според мен трябваше да си работи. | Няма как да стане колега софта вътре е от значение а тои се пише при производството имАко имаш утре време ела до мен имам ги и двата процесора ще ги врътнем за норматив и ще разберем истината и после ще вдигнем скандал на момите дето ни изписват частите  |
Колега Фишев, и сам знаеш, че момите, дето изписват частите не разбират нищо от електроника и не са в час. Скоро бях при тях и твоятата позната каза на една своя колежка, че заместител на 2SC1815 е BU508 Та какво остава за процесорите.....
Mitachi, на мен също ми изпращаха каквито процесори имат и се надяваха, че аз съм магьосник Сега вече не се опитвам да конструирам гаранционни телевизори - влезе ли в сервиза гаранционен телевизор за процесор, директно заминава за София  |
А на нас като ни изпращат зъбчатка за миксер вместо процесор какво да кажем. При това в оригинална опаковка с оригиналния парт номер. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 21:52 Заглавие: |
|
|
Прескочих до Фишев. Поставихме неговия процесор за С8, държи се като моя. Не е проблема в качеството на проца. Поставихме и такъв за К1, телевизора си работи. Обаче чак сега видях едни дребни разлики във връзването на двата и утре ще променя някои неща по схемното решение. Това ще е последно. Като гледам как си тръгва телевизора и с двата проца, все си мисля да го излъжа. Насочил съм се към връзката на единия със 7пин на паметта с клавиатурата. На другия е малко по различно. Ще действам около 54, 55, 56пин. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 3:36 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | ... Тръгва с уголемен размер, вижда се че на изхода за корекциите има импулси. След малко свива екрана, импулсите изчезват... | Ако оправиш другите неща, за размера и за корекциите трябва да сложиш обратната връзка от 8кр. на ТХО-то - 100nF - 100K - EW, която на NEO-то липсва. Виж как е на другата схема. Успех! |
|
|
 |
|