| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 11:54 Заглавие: малко съвет за LCD |
|
|
Колеги имам следното питане,ще имали проблем ако поставия едно LCD в копето на един влак,дали ще се влияе от магнитното поле което се образува от високото "говория за електрически".
Благодаря предварително  _________________ Всичко е в тока  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 12:25 Заглавие: |
|
|
Какво имаш пред вид с `копето` и в каква връзка са високото, магнитното поле и копето?
Но ще избързам да ти отговоря в случай че разбирам какво питаш. Електростатичните и електромагнитните смущения би трябвало да са в граници (по стандарт) за да не застрашат живота на хора с например сърдечни стимулатори. LCD-то в това отношение е далеч по устойчиво. Значи взимаш LCD и скачаш в копето без да се притесняваш. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 13:11 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Какво имаш пред вид с `копето` и в каква връзка са високото, магнитното поле и копето?
Но ще избързам да ти отговоря в случай че разбирам какво питаш. Електростатичните и електромагнитните смущения би трябвало да са в граници (по стандарт) за да не застрашат живота на хора с например сърдечни стимулатори. LCD-то в това отношение е далеч по устойчиво. Значи взимаш LCD и скачаш в копето без да се притесняваш. |
няма значение големината му,напримет от порядака НА 32''  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 30, 2007 13:39 Заглавие: |
|
|
| 32" ще пасне точно! |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 1:32 Заглавие: Re: малко съвет за LCD |
|
|
| californieca написа: | Колеги имам следното питане,ще имали проблем ако поставия едно LCD в копето на един влак,дали ще се влияе от магнитното поле което се образува от високото "говория за електрически".
Благодаря предварително  |
В "копето" или коридора-все едно!!
Няма да се повреди но едва ли ще работи перфектно! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 16:39 Заглавие: Re: малко съвет за LCD |
|
|
| vladi46 написа: | | californieca написа: | Колеги имам следното питане,ще имали проблем ако поставия едно LCD в копето на един влак,дали ще се влияе от магнитното поле което се образува от високото "говория за електрически".
Благодаря предварително  |
В "копето" или коридора-все едно!!
Няма да се повреди но едва ли ще работи перфектно! |
защо колега?  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 16:52 Заглавие: |
|
|
Ми защото колелата на влака тракат с квадрата на пи-то и дисплея е нали "licid" , значи течност, ще показва на вълнички.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 18:45 Заглавие: |
|
|
| Фикри Нури написа: | Ми защото колелата на влака тракат с квадрата на пи-то и дисплея е нали "licid" , значи течност, ще показва на вълнички.  |
извиняваи за небрежността но били ми обяснил малко повече за това нещо  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
|