Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ТЪРСЯ МАЙСТОР ЗА УСИЛВАТЕЛ

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Lenux
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 30, 2007 18:17    Заглавие: ТЪРСЯ МАЙСТОР ЗА УСИЛВАТЕЛ Отговорете с цитат

Търся свестен маистор на който да му се занимава с "Radiotehnika U-101 Stereo- HI-FI" . На 2х40 и на 4 ома. Модел 85 година и естествено руски (затова все още съществува
) Laughing В движение е в момента Rolling Eyes Но.. Поизсъхнали кондензатори,смяна на стъпала с по мощни,смяна траф естествено,и друго каквото открие маистора Laughing Търся съвестен човек който има уменията и нервите да се заеме със случея,и моля ви,знам че е руски но не ме карайте да тегля кредит за да ви платя ((((:

П.С.

С 8 (осем!) краини стъпала е !! Ти,който ще се навиеш да го поправяш помисли си добре преди да се навиеш Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Авг 30, 2007 18:31    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Поизсъхнали кондензатори,смяна на стъпала с по мощни,смяна траф естествено,и друго каквото открие маистора Laughing Търся съвестен човек който има уменията и нервите да се заеме със случея,и моля ви,знам че е руски но не ме карайте да тегля кредит за да ви платя ((((:

Ти да не обявяваш конкурс ,как го виждаш това "смяна на стъпала с по мощни,смяна траф" пък и ако може без пари ,то само един хубав тороид е към 60-100 лева.Аз ако съм на модераторите бих и турил един катинар на тази "важна" тема!
Като чета това
Цитат:
Ти,който ще се навиеш да го поправяш помисли си добре преди да се навиеш
си мисля че или си някоя мутра или ...
Какво -ако не ти хареса ще му режеш главата -така ли? Искам да ти кажа ,че това е форум за обмяна на опит между колеги ,а обяви от подобен тип нямат място в него ,още повече като "важна тема"!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети