Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Трябва ми информация за БГ трафове и тяхната маркировка?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
the_bull
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Монтана(Студент в Русе)

МнениеПуснато на: Чет Авг 30, 2007 20:05    Заглавие: Трябва ми информация за БГ трафове и тяхната маркировка? Отговорете с цитат

Имама няколко стари трансформатора, които предполагам са сваляни от някоя лампова техника (Предполагам телевизор) и въпроса ми е може ли да се намери информация за тях и евентуално някой, от тях става ли лампово усилвателче. Мисля, че са български и на тях има някаква маркировка която не я намирам в нета.

-Първия съдържа 2х1Х00 (мисля са 2Х1000 но не се чете единият символ) навивки които вътрешно са свързани от проводник 0,13; и една намока със 100 навивки от 0,51;
Маркиран е като:ПФ 125.730.000

-Втория една намотка с 1300 навивки от проводник 0,35; и 19 навивки от 0,35;
Маркиран е като: 125.750.000

-Третият съдържа 3600 навивки от проводник 0,17; и 180 от проводник 0,72;
Маркиран е като: 125.794.000

Предполагам са използвани за друго и безпренавиване няма да може директно да се използват за лампов усилвател но все пак искам да науча малко повече за тях. И ако може някаква информация за този стандарт на маркиране.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети