| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lenux Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 21:57 Заглавие: Вярно или не ?? |
|
|
Казаха ми че изсъхнали руски електролитни кондензатори се пооправяли като се стиснат леко с клещи. Вярно ли е? На аматиорско ниво съм при радио-телевизията тъи че помагаите  _________________ Истината е от "Home Pro" -нагоре !! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 22:00 Заглавие: Re: Вярно или не ?? |
|
|
| Lenux написа: | | Казаха ми че изсъхнали руски електролитни кондензатори се пооправяли като се стиснат леко с клещи. Вярно ли е? |
Ако е изсъхнал (т.е. няма вече електролит), не виждам как едно стискане ще му възстанови електролита, за да заработи... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 22:12 Заглавие: Re: Вярно или не ?? |
|
|
| Lenux написа: | Казаха ми че изсъхнали руски електролитни кондензатори се пооправяли като се стиснат леко с клещи. Вярно ли е? На аматиорско ниво съм при радио-телевизията тъи че помагаите  |
Така и здрав да е ше му ебеш майката....
Занес го вече тоя усилвател на майстор...стига глупости,ако продължаваш с такива акъли-много вероятно скоро от него нищо да не става и и господ да не може да помогне. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 22:32 Заглавие: |
|
|
| Явно че има нещо вярно след като някои хора го практикуват този метод,но решението е временно! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 22:38 Заглавие: |
|
|
| emilm написа: | | Явно че има нещо вярно след като някои хора го практикуват този метод,но решението е временно! | Както и нагряването им! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 22:41 Заглавие: |
|
|
| emilm написа: | | Явно че има нещо вярно след като някои хора го практикуват този метод,но решението е временно! |
Не че е временно решение-това е никакво решение...
Сефте чувам да практикува някой такива глупости...
Все пак форума е на високо ниво,да се говорят такива неща за стискане на изсъхнали електролити и така да се оправят е некси несериозно,дагооеба...
Като знам вътре кво е-едно стискане с клещи и вероятността вътре вече да има късо е огромна...
Аз нови кондензатори леко натиснати при траспорта ги изхвърлям,камо ли старите да стискаме...
Още повече че е виждам причина от стискането нещо вътре да се оправи.Той електролита е изфирясал,ако ще и селскио бик да го настъпи тоя кондензатор-капацитета му няма да се върне... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 23:01 Заглавие: Kondenzatori |
|
|
Е това вече... нямам думи. Това е като да ти свърши мастилото на принтера и да скачащ върху касетата за да се въстанови. Незнам от кои си го чул това, но ако този човек ти поправя нещо... по-добре го занеси на сервиз.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 23:55 Заглавие: |
|
|
Дори и да действа кажете ми има ли смисъл. Тури му един нов и не се занимавай с глупости. Поне ще знаеш че в близките няколко години няма да имаш проблеми. Верно качеството на старите руски го няма но....трябва да се адаптираме към новото, а не като ти изгори нещо да го мачкаш в менгемето.  |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 0:03 Заглавие: |
|
|
| Какво да кажа освен .. УЖАС ... |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 01, 2007 1:01 Заглавие: Re: Вярно или не ?? |
|
|
| Lenux написа: | Казаха ми че изсъхнали руски електролитни кондензатори се пооправяли като се стиснат леко с клещи. Вярно ли е? На аматиорско ниво съм при радио-телевизията тъи че помагаите  |
Нямам думи!!!! |
|
|
 |
|