Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Едно TV НЕО ми трови духовния мир.

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
::NEO from MATRIX::
Гост

МнениеПуснато на: Нед Сеп 02, 2007 11:15    Заглавие: Едно TV НЕО ми трови духовния мир. Отговорете с цитат

Здравейте.Въпросното ТВ НЕО е модел TV-2163 SLFTX.Проблема е,че когато не е работил и го пусна,не тръгва веднага,а захранването му пулсира.Отпред светодиода също мига.С осцилоскоп,на 150-те волта/не знам дали трябва да бъдат толкова/,има леки пулсаций,ама го сменявах кондензатора,и нищо.След около 5 - 10 минути мъки,"изчадието" тръгва,и си работи като истински тв.А когато не ще да "запали",си има всички захранвания,даже май са леко завишени,ама може и да бъркам.Не знам какви са му дреболийте,щото са скрити под ламарини.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети