|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 16:08 Заглавие: |
|
|
| Ram_Page написа: | | Аз не съм си копувал кита, а просто използвах схемата. Аз си набавих интегралната и всичко останало, схемата я запоявах на експериментална платка, но не тръгна. Всичко проверявах много пъти, поляритета на диодите , на кондензаторите....... |
В такъв случай ако си сигурен че всичко ти е по схемата,търси свястна интегр. схема! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 18:42 Заглавие: |
|
|
ji4kajiata,как се ецва платка с ЛАК Я не пишете глупости,че вече ме ядосвате!И си поглеждайте правописа!Няма как да си неграмотен и да можеш нещо толкова сложно като електрониката!Виж,за късо някъде по платката си много прав!И за това,че платките им са Сбити и гадни и точно за това може и да е късо.Затова много пъти съм писал-след запояване мийте с коресилин и гледайте с лупа за такива мизерии-никой не е застрахован срещу това! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Ram_Page Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 10:13 Заглавие: |
|
|
| Хм виж това вече не го бях правил! Ще погледна за късо понеже патечките ги направих на много гъсто... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|