| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 12:50 Заглавие: |
|
|
| Пресиян Борисов написа: | | Milen_haskovo написа: | Ако ви трябват DY86 мога да ви пратя, намерил съм ги за по 2-4 стотинки бройката, имам няколко в запас за такива случаи  |
Благодаря, но засега DY86 си върши добре работата. Имам и една резервна, и тя е наред, но Ви благодаря за отзивчивостта! |
Имам почти пълния комплект лампи за телевизора-ако закъсаш някога за някоя пиши.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 16:22 Заглавие: |
|
|
Телевизора е чудесен ,само му изтрий стъклото
 _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 17:10 Заглавие: |
|
|
Абе не са лоши,но мерака ми е в хола да си плесна нещо такова-класическо и красиво.Тука е истината-ама като знам за колко пари става на въпрос.
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 19:27 Заглавие: |
|
|
Bojilov, ползвай ето този сайт, че твоя не винаги работи - http://www.postimage.org/ _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Пресиян Борисов Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 02, 2007 21:05 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Абе не са лоши,но мерака ми е в хола да си плесна нещо такова-класическо и красиво.Тука е истината-ама като знам за колко пари става на въпрос. |
Ех, да... Жалко само, че работят по американския стандарт.
А за лампите - много благодаря за предложението, някога може да се възползвам!  |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 12:41 Заглавие: |
|
|
| Пресиян Борисов написа: | | Bojilov написа: | Не само тоя-колкото повече електролити му се сменят на това старо кепче-толкоз по-добре щи си бачка...
На тия години вярвам 99% от електролитните кондери са станали вътре на кенеф... |
Така е. Затова смятам да сменя и С109, от който се захранва хоризонталното отклонение. Може онова подгъване на растера навътре да е от него. Само се чудя защо при мен той е 100μF, като по схема трябва да е 50. |
Деф селенов пакет? Там напрежението трябва да бъде поне 220V. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 7:34 Заглавие: |
|
|
| vladi46 написа: | | Деф селенов пакет? Там напрежението трябва да бъде поне 220V. |
Селенът е наред. Там има около 230 В. То ако той не беше наред, нищо нямаше да работи като хората.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 20:44 Заглавие: |
|
|
След замяната на електролита се държи добре (пу, пу, пу, да не го урочасам! ). Днес работи два часа и растерът беше стабилен, нямаше подгъване. На всички възможни канали го въртях, пусках му видео, пусках му и DVD даже! Засега проблеми няма. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 21:08 Заглавие: |
|
|
| Тури му един хипербандов тунер с дистанционно и цветно стъкло с лупа отпред -горе синьо в средата розово и долу зелено и ще си супер! |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 0:59 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Тури му един хипербандов тунер с дистанционно и цветно стъкло с лупа отпред -горе синьо в средата розово и долу зелено и ще си супер! | За хипербанда съм съгласен, oсобено ако е лампов, ама за цветното стъкло - не. Ще си загуби чара, ако стане цветен  |
|
|
 |
|