| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 10:31 Заглавие: |
|
|
Веско сигурен ли си на 100% в ТХОто което си сложил-такова държане съм имал точно като сложа китайско менташко ТХО.
Виждам че пишеш че си го слагал и на друг,ама все пак...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 11:20 Заглавие: JVC AV-DT21EBU CP375 |
|
|
| Божилов,ТХО слагах от редовен тв. DAEWOO и от там почнах с прословутото ABL,защото при мен беше минус 2,5-3в.,а при деуто-25.Жалко,че клиента бързаше при колегата,та не можах да взема целия работещ тв. за сравнение.Току що купих и TDA6106Q но не вярвам да е от там.Сега почвам със сигналоподаване по ниска,междинна и в.ч.Като правило последният телевизор,който ми остана се случи най-костелив. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 14:17 Заглавие: |
|
|
Веско, отворил съм едно такова DAEWOO. Напрежението на АБЛ при снежинки е около -3-4V . При картина, действително достига -20 -25V. Казвай бързо ако трябва нещо друго да ти проверя! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 15:30 Заглавие: JVC AV-DT21EBU CP375 |
|
|
| Мите,сега сменям микрофона и ще се чуем по скайпа. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 0:19 Заглавие: |
|
|
| wesko dilow написа: | | ... Срам и кашмер за годините ми щом с един телевизор не можах да се преборя! | Я не се предавай. Ще видиш, че ще го оправиш. Не може така да "дебаркираш" в чужбина, без да си го оправил Почни го отзад напред: от кинескопа към тунера.
| wesko dilow написа: | | Второ:дефекта описвам както го виждам.При нормална картина долната трета на екрана е по-тъмна... | Като изключиш RGB-то на кинескопа, пак ли долната трета на екрана е по-тъмна? Или вече свети равномерно? |
|
|
 |
SET Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 12, 2007 17:39 Заглавие: |
|
|
| Едно предложение и от мен. сложи C405=100uF, на платката не е монтиран и евентуално промени R514 от 100 КОм на 220 КОм. Това е във веригата на ABL-a. |
|
|
 |
peshootvt Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 16:48 Заглавие: |
|
|
Използвам отворена стара тема с питане:
Модела на ТВ-то което поправям е същото но е с друг процесор:
SDA5255-A044 - с телетекст. При мен е скапан по захранване (късо към маса, естествено поразията е от високо напрежение).
Питнето ми е: Разбрах, че този процесор можело да се замени с аналогичен но без телетекст. Не знам обаче какъв е модела на заместителя и дали трябва да се преправя нещо по смяната? Има ли вероятноат и от смяна на дъмп? _________________ За колегите съм Пешо Шарпа. Ако нещо Ви тревожи за SHARP, питайте. На никого не съм отказал.
Към клиентите - За мерси не ме търси. От утре не се плаща.  |
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 25, 2008 17:33 Заглавие: |
|
|
| peshootvt написа: | Използвам отворена стара тема с питане:
Модела на ТВ-то което поправям е същото но е с друг процесор:
SDA5255-A044 - с телетекст. При мен е скапан по захранване (късо към маса, естествено поразията е от високо напрежение).
Питнето ми е: Разбрах, че този процесор можело да се замени с аналогичен но без телетекст. Не знам обаче какъв е модела на заместителя и дали трябва да се преправя нещо по смяната? Има ли вероятноат и от смяна на дъмп? |
Еквивалент без текст е DW370M - той е с по-малко крачета и трябва просто да се намести на нужните изводи - от 1 до 21 и после от 32 до 52 - това е номерацията на тоя с текста. |
|
|
 |
|