| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo111213 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 0:18 Заглавие: Мод на захранване... |
|
|
| Здравейте, искам да вдигна някой изходни напрежения на импулсно захранване от домашно кино. Първоначално мислих да пренавия трафа но се оказа, че там просто няма как да се събере нужния проводник. Остава варянта да се подмени магнитопровода, и да се навива всичко на ново. Въпроса е какъв магнитопровод е желателно да използвам? Пръстен че по-лесно се навива/развива? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Lenux Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 3:12 Заглавие: ? |
|
|
Хич не се занимавай,дай на някой майстор да ти сглоби един amp 2х30 и DVD-то го подари на племенника да си играе с него. Като му пренавиеш трафа та големия келепир-да харчи повече ток,и ефекта гола-вода. _________________ Истината е от "Home Pro" -нагоре !! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 5:22 Заглавие: |
|
|
| За да навиеш повече навивки трябва да е по-тънък проводника за да се събере. Т.е. по-високо напрежение но по-малък ток. Това е следствие от факта че захранването и елементите по него са проектирани за определена изходна мощност (P=U.I) която ти не можеш просто така да увеличиш като навиеш още малко. Малко по-сложно е отколкото ти се иска. Не го пренавивай а си намери по-мощно захранване по възможност готово защото пренавиването на импулсен траф може да ти коства доста средства за изгорели елементи ако нямаш нужния опит. А ако решиш да го пренавиваш то трябва да спазиш проектираната мощност което в случая няма да допринесе нищо. Използвай външен усилвател както колегата написа. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 13:22 Заглавие: |
|
|
Е явно попаднах на хора които обичат да си проветяват устата
За моя радост, захранването вече е готово, моднато и работи стъбилно! Сигорно съм на ясно, че при по-голямо напрежение тока ще е друг. Не съм толкова бос щом съм се захванал с това!
Който има желание да си свири с 2х30W, аз такова определно нямам! |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 13:51 Заглавие: |
|
|
Хихи да си проветрява устата ..
Госта дето си проветри устата по-горе бях аз .. не че е от значение. Радвам се че свири, пожелавам ти да е за дълго! Всъщност ако преди това го продадеш на някого надали това ще те вълнува, да му мисли потърпевшия. Трябва да си създам навика първо да преглеждам постингите на потребителите на които отговарям. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 16:11 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Който има желание да си свири с 2х30W, аз такова определно нямам! |
И колко изкара ,ако не е тайна ? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 16:14 Заглавие: |
|
|
| joda написа: | Хихи да си проветрява устата ..
Госта дето си проветри устата по-горе бях аз .. не че е от значение. Радвам се че свири, пожелавам ти да е за дълго! Всъщност ако преди това го продадеш на някого надали това ще те вълнува, да му мисли потърпевшия. Трябва да си създам навика първо да преглеждам постингите на потребителите на които отговарям. |
Защо да не мислиш, че няма да работи? След като работи близо час с голяма консумация и не насъпиха никакви дефекти, а дори не се й проднозират такива. Няма елементи които да загряват над нормите, захранването се държи стабилно. Може би факта че получих такива отговори, на зададения от мен въпрос те кара да мислиш криво и погрешно?! |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
Голям стъбиляга си ти Иво. Направо като стълб.  _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 16:43 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Цитат: | | Който има желание да си свири с 2х30W, аз такова определно нямам! |
И колко изкара ,ако не е тайна ? | Този въпрос на каква мисъл те навежда, че съм изкарал повече? 2х30В за слушане на музика е малко, а филми на "стерео" не гледам! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 03, 2007 19:40 Заглавие: |
|
|
| ivo111213 написа: | | ELP написа: | | Цитат: | | Който има желание да си свири с 2х30W, аз такова определно нямам! |
И колко изкара ,ако не е тайна ? | Този въпрос на каква мисъл те навежда, че съм изкарал повече? 2х30В за слушане на музика е малко, а филми на "стерео" не гледам! |
 |
|
|
 |
|