Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

как се разглабя това нещо

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dalgia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 02, 2007 18:29    Заглавие: Re: как се разглабя това нещо Отговорете с цитат

Имам един Нипон МР3 които докато беше в гаранция ходи 3 пъти в сервиза.Сега му изтече гаранцията и пак даде фира.Разглобих го до тук но немога да разглобя джойстика.Та как се разглабя.И друго като се включи само присвятква и не тръгва , какво може да е гръмнало.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Нед Сеп 02, 2007 18:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Това прави когато му е изтощена батерията тръгва за момент и спира веднага. Така е и на GSMа ми. Idea как се държи ако се опиташ да го включиш по време на зареждане.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Milen_haskovo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София/Хасково

МнениеПуснато на: Нед Сеп 02, 2007 19:24    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва да има един или два винта отзад някъде от 2-те страни - държат 2-то странични капака. После вътрешността се изхлузва настрани заедно със предния панел. Ще се радвам ако имаш фирмуер за тоя плейър, да ми дадеш и на мене Smile
Гост

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 6:25    Заглавие: Отговорете с цитат

slav4o.com написа:
Това прави когато му е изтощена батерията тръгва за момент и спира веднага. Така е и на GSMа ми. Idea как се държи ако се опиташ да го включиш по време на зареждане.

Не е батерията.Ремонтираха го точно от същия дефект и 3те пъти.
За винтовете съм ги отвил , че се плъзга се плъзга ама предния панел не мърда .Затова питам да не би джойстика да се вади по някакъв друг начин.
Върнете се в началото
Колев
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 14:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Когато го отвориш на задната част на този лицев панел който се опитваш да свалиш трябва да има една платчица на която е дисплея и джойстика. Тази платчица по мой спомени се държи с малки болченца към предния панел. Развиваш болчетата сваляш платката и ето ти го джойстика.
Върнете се в началото
slav4o.com
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Пон Сеп 03, 2007 17:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Aз имам MP-Man значи там има една камара микроскопични винтчета. Ако не може да се отвори значи не си развил някое.
Които не успях с отвертка им запоих твърд меден проводник и така ги развих много лесно. По същия начин и ги завих.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети