| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
super_angel Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 10:30 Заглавие: проблемен funai |
|
|
имам един телевизор funai от доста време ми е,майка ми гледа на него,до сега вървеше без никъв проблем.
вчера го включвам от копчето на тв дето е и не направо квото обикновенно прави като го цъкнеш .
отворих го и му бучках копчето и после го затворих и от барзане не го пробвах,отивам на един майстор ,ако може да се нарече майстор въобще и като го цъкна тръгна.
цял ден вървя ,вечерта го изключвам от контакта и сутринта като цъкнах не ще пак.
от какво може да е?
не ми се носи пак на тоя майстор и като ида там да тръгне
някакви идей от какво може да е.
мерих жицата,ток има,мерих копчето работи |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 10:34 Заглавие: |
|
|
Съвета ми е да смениш майстора. Дефекта е типичен за тези телевизори. Незнам до колко ще се справиш сам _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 10:41 Заглавие: Re: проблемен funai |
|
|
| super_angel написа: | имам един телевизор funai от доста време ми е,майка ми гледа на него,до сега вървеше без никъв проблем.
вчера го включвам от копчето на тв дето е и не направо квото обикновенно прави като го цъкнеш .
отворих го и му бучках копчето и после го затворих и от барзане не го пробвах,отивам на един майстор ,ако може да се нарече майстор въобще и като го цъкна тръгна.
цял ден вървя ,вечерта го изключвам от контакта и сутринта като цъкнах не ще пак.
от какво може да е?
не ми се носи пак на тоя майстор и като ида там да тръгне
някакви идей от какво може да е.
мерих жицата,ток има,мерих копчето работи |
Носи го при някой друг колега,който си разбира от работата.
И не го отваряй и затваряй повече да не направиш някоя беля. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
super_angel Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 10:46 Заглавие: |
|
|
ами като отида там върви и ме отпрати тоя дето бях при него,хили се като идиот и се бил оправил от самосебе си вика  |
|
|
 |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 10:57 Заглавие: |
|
|
Този проблем се проявява от лоши спойки и от изсъхнали кондензатори в захранването. Трябва да се сменят и спойките да се презапоят където е нужно. Но най-добре иди при някой кадърен майстор, както колегите те посъветваха, иначе може да не тръгне повече.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 11:10 Заглавие: |
|
|
| super_angel написа: | ами като отида там върви и ме отпрати тоя дето бях при него,хили се като идиот и се бил оправил от самосебе си вика  |
Такъв дето ти разправя че се бил оправил от самосебе си и ти се хили насреща го зацепи.Иди при някой колега дето си разбира от работата..
Тука има достатъчно ерудирани специалисти-колеги-все някой ще ти свърши работа... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|