|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 18:47 Заглавие: |
|
|
| 1-омовия още вчера го мерих/слагах и друг "точен"за проба/.Този на 2-ри крак само съм му налагал друг.Чипа е сменяван/преди мен/ от работещо шаси. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 19:02 Заглавие: |
|
|
Вижте в атача принципа на регулиране,където е възможно
да е повредата; всички елементи! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 19:10 Заглавие: |
|
|
Малко ме е срам да пиша,но ...за да не остане темата "висяща"...
Значи,прекопах захранването и от двете страни.Никакъв ефект.Останаха несменени само ТАЕ-то и импулсния траф.Казах на колегата да донесе друга ИС/тази беше от "работещо" шаси,както писах/.Захранването тръгна/на лампа/нормално с другата ТЕА.Изходните напр.-ОК.Слагам изходния транзистор/S2000AF/-баф...
Когато чух,че ТХО-то също е от работещо шаси/всичко около него бях проверил/,реших че ми стига "тази награда" до тук-2 дни загубено време.Синхронизацията на захранването е нормална.Импулсите към базата на крайния-също.Значи проблема изобщо не е бил в захранването.Просто човека е сложил фалшива ТЕА,подведе мен/ а аз вас/и му го върнах да си се оправя с "работещите" шасита.
Благодаря на Божилов и EMOOME,за съдействието и едновременно се извинявам за загубеното им време! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|