|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 8:57 Заглавие: teletech ctv2155txp-ВО интегрална схема |
|
|
Телевизора беше ударен от гръмотевица.Всичко се оправи,но сега проблема е,че ИС за ВО е пропукана на последните цифри,а нямам схема.Вижда се STV930 някаква цифра и накрая май А.Шасито е китайско с проц TDA9361PS/N3/5 _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка!
Последната промяна е направена от tehnica на Сря Сеп 05, 2007 21:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 18:57 Заглавие: |
|
|
| Доколкото си спомням, беше STV9302,но за всеки случай проверете дали съвпада по елементите около нея.Успех! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 19:00 Заглавие: |
|
|
| 100% е STV9302, може да има и буква А накрая, но не е толкова важно, според мен. |
|
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 20:52 Заглавие: |
|
|
Да,наистина е STV9302A.Най-интересното е,че после ми дойде още един NEO и той за STV9302A.При положение,че за толкова години не съм сменил нито една за един ден две-странно!Сега Вие работете,а аз отивам четири дена на Рила по празниците. _________________ Всеки транзистор,уважаващ себе си,по време на работа не трябва да позволява да бъде докосван с ръка! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|