| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Силвия Гост
|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 18:55 Заглавие: Проблем с Телевизор NEO |
|
|
| Здравейте! Имахме телевизор NEO /не знам какъв модел/, хич не бяхме доволни от него и накрая се уредихме с нов, а NEO-то го дадох на моите родители да си го сложат в спалнята. Баща ми вчера ми се обажда, че го е заключил и иска код за да се отключи, да погледна в упътването. Ама аз не мога да го намеря това упътване, та за това се обръщам за помощ към вас. Преди време, нещо си играх в настройките на въпросният NЕО и аз направих същото заключване и си спомням, че имаше някаква комбинация която го отключваше, ама не мога да се сетя каква. Молбата ми към вас е, ако има някой такъв телевизор да погледне в упътването или пък ако знаете къде в Интернет има страница с упътвания и въобще има ли, че не мога да намеря. Благодаря Ви! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 19:08 Заглавие: Re: Проблем с Телевизор NEO |
|
|
| Силвия написа: | | .........Молбата ми към вас е, ако има някой такъв телевизор .... |
| Силвия написа: | | ...Имахме телевизор NEO /не знам какъв модел/, .... |
Вариант - новия собственик да види поне модела на задния капак (ако го има) или да го занесе в сервиз. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 05, 2007 19:58 Заглавие: |
|
|
| с натискане на РР три пъти не става ли |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 7:22 Заглавие: |
|
|
Моя съвет е да го закарате на сервиз.За подобна манипулация някой колега едва ли би ви взел кой знае какви пари. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 9:49 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Моя съвет е да го закарате на сервиз.За подобна манипулация някой колега едва ли би ви взел кой знае какви пари. | Даже и пари не вземамаме тарифата е кутия бонбони за препочитане пияни вишни  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 10:17 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | Даже и пари не вземамаме тарифата е кутия бонбони за препочитане пияни вишни  |
Бамбони,ракия,вино,3 лева нацяло-кой квото даде...
Бай Иван виж кво прави-
Тва е все от отключване-отключ-половинка,отключ-половинка....
Па нека да му е зле... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 10:25 Заглавие: |
|
|
И то от един и същи телевизор ,тоя на снимката.Така и не каза на хората как се отключва Цесекарска работа  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Силвия Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 13:48 Заглавие: |
|
|
| Благодаря, на всички, оправихме го с натискане на РР три пъти, както ми написа zapad. |
|
|
 |
|