| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 10:34 Заглавие: Схема на NEO TV-2188TXSF |
|
|
ТВ-то е едночипов,чипа е MICRONAS VCT3831A C4,който струва ми се е дал фира,по време на гръмотевици се е окотил.Захранването уж работи. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 10:49 Заглавие: Re: Схема на NEO TV-2188TXSF |
|
|
| vescherry написа: | | ТВ-то е едночипов,чипа е MICRONAS VCT3831A C4,който струва ми се е дал фира,по време на гръмотевици се е окотил.Захранването уж работи. | имаш поща |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 11:54 Заглавие: |
|
|
Не искам да бъда неблагодарен,но малко не се разчитат текстовите означенията,все пак благодаря,че се отзовахте толкова бързо.Ще помоля и някой друг колега,ако има такава схема с по-високо качество,да прати. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 12:10 Заглавие: |
|
|
| И от мен нещо в пощата. Качеството е добро, и би трябвало да свърши работа.Успех! |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 12:37 Заглавие: |
|
|
| bobitv написа: | | И от мен нещо в пощата. Качеството е добро, и би трябвало да свърши работа.Успех! | прати да я видя
благодарностти |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 19:05 Заглавие: |
|
|
Схемата я има сигурно на доста места с истинско качество. Води се M35_36 на някой китаец.
http://www.eserviceinfo.com/index.php?what=search2
И тук я видях, да не качвам отново. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 09, 2007 21:30 Заглавие: |
|
|
| bobitv написа: | | И от мен нещо в пощата. Качеството е добро, и би трябвало да свърши работа.Успех! |
Благодаря,отлична е.Но наистина схемата към която ме насочи mitachi се доближава най-много до въпросната,за което също му благодаря. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
|