| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
galov_p Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2004 18:45 Заглавие: sony kv-e2951k |
|
|
problem s vertikala.na neopredeleno vremae se sviva 4-5cm ot dolna krai na kineskopa i se polu4ava gadno bu4ene v bubinite niakoi da e imal podoben problem? dnes raboti okolo 4 4asa i togava go napravi v4erago prave6e samo pri puskane za okolo 5-10 minuti. schasito e AE-2B  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 27, 2004 23:23 Заглавие: |
|
|
a? _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 9:11 Заглавие: |
|
|
| Колега не че съм имал такъв дефект но като гледам никой не ти е отговорил то ти пиша малко да те подкрепя. Измери сега захранването на вертикалната схема както работи добре и когато свие отдоло и забучи го мерни да видиш дали има разлика и да не би от там да ти е проблема.Предполагам си проверил за лоши спойки куплунга за системата ако не си сменил вертикалната смени я .Измери и напрежениятя на захранването когато забучи.Не съм ти казал нещо кой знае какво но просто да знаш че сме я видели темата но ...УСПЕХ. |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 9:40 Заглавие: |
|
|
| Виж смени и кодензаторите около вертикалната схема, не само електролитните ! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 9:40 Заглавие: |
|
|
Гадното е че не го прави постоянно  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 20:44 Заглавие: |
|
|
kolegi o6te v4era si opravch sonytono 4akah da vidia pone edno mnenie sega ve4e moga da vi kaja BLAGODARIA za podkrepata i da vi kaja kakav be6e problema .a vie daite komentar.Problema na tova tv be6e sledia; na otklonitelnata sistema dvata ferita sa hvanati s stomaneni skobi ednata ot tiah se be6e 64upila,do tuk dobre no te sa zaleti poprinzip s smola ednata ot vertikalite namotki minava blizo do skobata kato razmadah namotkite spria da sviva vertikala misleh 4e sam go opravil no uvi sled malko 4uh trakaneto na bubinte togava 4ak mi doide ideiata da vidia skobite pod smolata. kakvo 6te kajete? _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 22:28 Заглавие: |
|
|
Много добре колега Галов,
НО нямаш ли кирилица на твоя комп?Не ми се латиносрича. По конкретния въпрос:Кой освен теб може да се насочи съм скобите на отклонителната без да чуе бученето /тракането/ на бобините?
Отговор: Само този който е имал и изстрадал същия дефект.
Е, приеми че друг не се е сблъсквал с такъв проблем и това е причината да нямаш отговор.Все пак такъв дефект на отклонителна система е изключителна рядкост.Радвам се че си успял да отстраниш дефекта и внасяш принос в архива на форума.Пожелавам ти успех и в кирилизацията.Нищо лично  _________________ НБС-СЕБТ http://www.nbs-set.com/
http://tvbonel.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 22:46 Заглавие: |
|
|
Добре де вимам си забележка,общавам тържествено че ще ми е за последен път  _________________ Всичко що е спам във форума,все е от GALOV_P! |
|
|
 |
Boiko Опитен потребител

Регистриран на: 01 Апр 2004 Мнения: 547 Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426
|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 22:50 Заглавие: Без забележки |
|
|
See you welcome  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2004 7:05 Заглавие: |
|
|
| И аз благодаря за отговора на колегата.Вероятно той е първия който среща такъв дефект но важното за мен че намери време да ни отговори. |
|
|
 |
|