| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vas Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 16:12 Заглавие: |
|
|
| Предполагам,че това е бутона on/off.Заменял съм го с бутона "*" или "#".Клиентите бързо свикват да вкл. или изкл. телефона с някой от тези бутони. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 18:22 Заглавие: |
|
|
Ти виждал ли си как са контактите на този бутон във Филипса ? Както беше написано в началото той е двоен! Друг е въпроса ,че на тези бутониери се износват най често всичките гумички  |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 06, 2007 18:41 Заглавие: |
|
|
Ползвал съм специални гумички за дистанционни. Един приятел ги доставяше от Истамбул. По 100 бр. в плик. Има ги в различни диаметри от 2 до 5 мм. Лепил съм ги с каноконлит. Вършат идеална работа. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:33 Заглавие: |
|
|
| Фикри Нури написа: | | Ползвал съм специални гумички за дистанционни. Един приятел ги доставяше от Истамбул. По 100 бр. в плик. Има ги в различни диаметри от 2 до 5 мм. Лепил съм ги с каноконлит. Вършат идеална работа. |
Такива съм купувал от магазин Радиус - до Окръжна болница във Варна. Магазинът е на фирма Радимекс - мисля, че има магазини в другите по-големи градове. Също www.radimex.hit.bg ;нямам достъп в момента да проверя дали ги предлагат в електронния каталог. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 9:48 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Варианта с фолиото и каноконлита е отдавна в историята, доказал е своите отрицателни страни. Варианта с токопроводящото лепило от Викиват заслужава да се опита, чувал съм за него но досега не съм го пробвал. Но най е сигурно с графитната гума и силикона, май. |
За това митично лепило и аз съм чувал и къде ли не съм търсил и до сега не съм открил.Много хора са ме питали с какво да си залепят отлепената кабелна обувка на реотана на задния прозорец на колата .Някой не може ли да напише каква марка е това лепило и къде може да се купи. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 20:09 Заглавие: |
|
|
| Токопроводящо лепило аз имам, но то няма толкова здрави свързващи свойства, както например каноконлита. Представлява смес от сребърен прах в стъклено шишенце от 5 грама. На него пише KB-Leitsilber Art.Nr. 01740. Носят ми го от Германия и на времето много го използвах докато се занимавах и с ремонти на електронни часовници и калкулатори. Доскоро ремонтирах прекъснати пътечки на дистанционните, но вече не си струва да се занимавам с глупости. Цената на това лепило в Германия е 5-6 евро. Не зная да се продава в България, може би заради по-високата му цена. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 20:31 Заглавие: |
|
|
Това което аз ползвах съм го взимал от "Викиват"-Пловдив,седеше на последната витрина най-навътре най-вляво-там при където продават тинол,колофон и темподобни....
Малка светлозелена кутийка със масльонка вътре...
Някако турско беше.Утре ще погледна какво пише на кутийката.
Аз моето съм го ползвал за ремонт на тастатури на микровълнови печки-върши добра работа.
Това немското вероятно е още по-добро.. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 10, 2007 21:50 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Токопроводящо лепило аз имам, но то няма толкова здрави свързващи свойства, както например каноконлита. Представлява смес от сребърен прах в стъклено шишенце от 5 грама. На него пише KB-Leitsilber Art.Nr. 01740. Носят ми го от Германия и на времето много го използвах докато се занимавах и с ремонти на електронни часовници и калкулатори. Доскоро ремонтирах прекъснати пътечки на дистанционните, но вече не си струва да се занимавам с глупости. Цената на това лепило в Германия е 5-6 евро. Не зная да се продава в България, може би заради по-високата му цена. |
За съжаление това не е лепило ,а сребърна паста за възстановяване на пътечки и то където не са подложени на огъване. Продаваха го в Конрад ,пробвал съм да мажа гумички ,но като изсъхне след 20-50 натискания се изронва и пада. Лепящи свойства въобще няма. |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
|
|
 |
|