| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 15:33 Заглавие: |
|
|
Хората са ги сложили с право. Наистина има за какво .Но тук се касае само за гледане а не за ремонтиране или за пипане в телевизора. Отвори го спокойно и виж какво пише.После ще мумислим  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zhivko8 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 15:37 Заглавие: |
|
|
| ок , ще го направя и като имам резултат ще ти кажа |
|
|
 |
zhivko8 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 17:07 Заглавие: |
|
|
Говорих с баща ми, значи оказва се следното, телевизора не е тук, а е на друго място и няма как да се види този номер на шасито за съжаление.
Телевизорът общо взето е доста стар модел и затова явно е трудно да се намери схемата.
Допълнително ми каза баща ми , че бил с декодер D2 MAC , много малко такива телевизори го имали това, ако ще ти даде някаква представа. Баща ми каза, не знам дали и той е наясно де, че имало някакви щипки и шасито се изтегляло напред, с плъзгане излизало напред, ако това ти говори нещо, на мен не ми е ясно дали баща ми говори за същото , за което и ти..
Така че , за съжаление това е , което мога да кажа, ако това ти помага да разбереш нещо повече - добре, ако не ще съм ти благодарен , ако ми пратиш някакви схеми, които ти считаш , че може да свършат работа |
|
|
 |
zhivko8 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 17:34 Заглавие: |
|
|
| мерси много и приятна вечер |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 17:38 Заглавие: |
|
|
| Според мен най добре попитайте техника който се наема да го прави да ви каже той модела и с какви интегрални схеми е вътре . |
|
|
 |
zhivko8 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 17:41 Заглавие: |
|
|
| значи, въпросът е , че точно техникът иска да му намерим схемата, защото той я няма и не може да я намери, а за да го оправи му е нужна |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 17:43 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата. Дано да сме улучили.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 18:58 Заглавие: |
|
|
Някоя от модификациите на 618 е шасито..изровил съм нета за версия А1 и нищо,ще берете ядове.Аз имам такъв телефункен и въпреки 13 годишния си опит в областта до ден днешен не мога да му пусна графиката  |
|
|
 |
|