| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 15, 2007 20:41 Заглавие: |
|
|
| ICO написа: | | Свалил съм БU808 на +Б съм сложил лампа 48 крак е в въздуха и нито за миг нямам импулси... | Изхода на 48кр. е отворен колектор и ако е във въздуха няма да видиш импулсите. Трябва да оставиш поне R422/2,2К към +8 волта. Махни и лампата, че май пречеше на Sby. След това включи и виж какво става на 48кр. в момента на включване:
Ако въобще не тръгва H-out - виж колко е напрежението на 46кр. на STV-то ВСL/SAF.
Ако тръгва и след това спира - виж колко е напрежението на 49кр. LFB и докладвай Успех! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 13:46 Заглавие: |
|
|
Колеги пробвах всички предложения нямам Н изход.Ще го отказвам защото този ТВ съм го виждал и преди и тогава клиента отказа ремонта и сега явно го е продал на друг.Прекъсната е пистата на +200В за захранване на видеото и то е изгоряло.Благодаря  |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 14:46 Заглавие: |
|
|
| Не се отказвай. Може да е нещо дребно, което пропускаш. Откачи SDA и SCL-шините от тунера и от MSP-то. Остави само процесора, празна памет и STV-то. Включи и виж има ли обмен по шините. Напиши колко са горните 2 напрежения и колко е на 52кр. на ST-то. Ако тръгнат развивките и звука - видеоусилв. е 2 лева. Успех! |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 16:24 Заглавие: |
|
|
Добре колега ще го правим сега дойде собственика и срещу 15лв ТВто е вече мое .Донесе и ДУ. |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 16:25 Заглавие: |
|
|
| ICO написа: | Добре колега ще го правим сега дойде собственика и срещу 15лв ТВто е вече мое .Донесе и ДУ. | и какво излезе? |
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 16, 2007 17:46 Заглавие: |
|
|
| Че имам един чупен чтв за части или за зтягане. |
|