| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chefo123 Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:00 Заглавие: Кабелният модем откача, защото тв тунера връща ток... |
|
|
| В момента в който свържа тв тунера и модема се откача от нета. Модема е SB4200. Ползвам ЕК Пловдив. Как да реша този проблем. Какъв сплитер да ползвам. И евентуално от къде и на каква приблизителна цена да го набавя в Пловдив. Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:18 Заглавие: |
|
|
| По добре се свържи с поддръжката, това е тяхно задължение! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:35 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | По добре се свържи с поддръжката, това е тяхно задължение! |
чакам ги 24-ти ден...общо взето ми писна...няма и да звъня повече реших сам да се справя... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:36 Заглавие: |
|
|
| Тогава като за начало сложи един галваничен разделител на входящия кабел на ТВ тунера. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 10:54 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Тогава като за начало сложи един галваничен разделител на входящия кабел на ТВ тунера. |
Добре ще е да бъдеш по-многословен, защото галваничен разделител ми звучи като тайна разработка на НАСА. Сега ми подхвърлиха за някаква ТАПА или нещо такова. Пускало сигнала само в едната посока... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
chefo123 Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 11:09 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | А да потърсиш разделител чрез търсачката на форума? Ще ти прилошее като видиш колко много е изписано. |
сега вече знам, но преди това търсих с други ключови думи...пукам пуканките и почвам да чета наред... |
|
|
 |
chefo123 Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 18, 2007 11:48 Заглавие: |
|
|
| не мога да се преборя с прочетаната информация...ако някой има ясно точно и лесно смилаемо, за моята лаишка на тема електроника душа, решение да го давам...ако не здраве и обич за всички... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|