| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
torredo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 27, 2007 21:40 Заглавие: Как да разбера дали алармата ми има... |
|
|
| Как да разбера дали алармата ми може да управлява ел стъклата при заключване. По самата аларма няма никаква марка или модел и нищо не мога да открия в нета. Има един изход, който е с 4 пина. Няма ли начин да замеря и така да разбера дали е този изхода? И друго стъклата от централното ли се управляват? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 7:34 Заглавие: |
|
|
| Стъклата се управляват от "комфорт" модул.Ако нямаш такъв - няма как да ги задействаш с алармата. |
|
|
 |
torredo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 8:24 Заглавие: |
|
|
| Това е така. Явно не съм се изразил правилно. На алармата има изход, но не съм сигурен дали е за модул за стъклата. Има ли начин да се провери? |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 12:45 Заглавие: |
|
|
Включваш алармата и мериш, ако на някой от изходите има маса за около 20сек, това е за стъклата. А каква е колата?
Изхода с 4 пина най-вероятно е за външен датчик... |
|
|
 |
torredo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 20:23 Заглавие: |
|
|
| Нисан примера е колата ще пробвам по този начин. |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 21:18 Заглавие: |
|
|
| Този нисан заводски няма комфорт, така че няма да минеш без допълнителен модул за управление на стъклата... |
|
|
 |
torredo Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 21:09 Заглавие: |
|
|
| Значи да напиша да къде стигнахме. Оказа се че не е нужно да се алармата да поддържа такъв модул. Той се управлява от централното. Взехме модул монтирахме го всички стъкла се вдигат до край, но след като се вдигне и последния джам алармата се включва. Явно хваща, че има промени в напрежението и се включва. Ако се изключи шоковия датчик няма проблем, но като се пусне дори съвсем малко почва да пищи. Кажете някакъв лек за това. |
|
|
 |
|