| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 11:47 Заглавие: CAR400 |
|
|
Е да като се зачетеш в поста маи вярно е така. Аз мислех, че bai_tishan е един друг мои стар познат, който пак се базика
pstsanov - препоръчвам ви да занесете касетофона в някой сервиз за да не стане по-трудно разкодирането му.  _________________ Skype: gigavolt_501
| Върнете се в началото |
|
 |
Pstsanov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 15:40 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ви на всички за инфото, аз не съм чак толкова спец колкото Вас но ще дам отговор като свърши тази сага. Аз си мислех, че има начин просто директно да се въведе някакъв универсален код, но явно не е така. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 15:50 Заглавие: CAR400 |
|
|
Ами да трябва да се закачи на програматор. Всяко радйо си има собствен код. Няма универсални. Там на първият пост съм ти прикачил един фаил в атач с червените букви е под снимката на профила ми. Дай го на някой познат който се занимава с електроника да го разкодира или в сервиз, или ако имаш път го донеси да го разкодирам. Това е което мога да помогна.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 16:39 Заглавие: Re: CAR400 |
|
|
| ji4kajiata написа: | | или ако имаш път го донеси да го разкодирам. |
//offtopic
сега ако пишеш и кой е тоя град,към който трябва да има път-цена няма да имаш...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 16:40 Заглавие: Re: CAR400 |
|
|
| Bojilov написа: |
Хич не е флудене-и аз оставам със впечатлението че човека определено тръгна да въвежда кода директно без да прави нищо друго. |
Точно това имах в предвид.ji4kajiata поста ти е перфектен ,ама се казва на хора ,които знаят какво да направят с това което си дал.  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 17:54 Заглавие: Re: CAR400 |
|
|
Вече сме говорили на ЛЦ. А има и Skype и E-mail. Мисля, че не са необходими още данни.
| bai_tishan написа: |
Точно това имах в предвид.ji4kajiata поста ти е перфектен ,ама се казва на хора ,които знаят какво да направят с това което си дал.  |
Аз просто помогнах с каквото мога. Немога да знам тои колко разбира.
Ти сега пак се ядосваш за ония пост. Нищо обидно не съм писал, просто мислех, че си един друг, който с цел се заяжда за това отговорих така(дали е флуудене). Спокойно.
Ако някой се интересува още нещо за радиото имам схеми и доста опит с този модел и с удоволствие ще помогна. За сега това е от мен. Приятен ден.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
Pstsanov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 20:08 Заглавие: Re: CAR400 |
|
|
| ji4kajiata написа: | Вече сме говорили на ЛЦ. А има и Skype и E-mail. Мисля, че не са необходими още данни.
| bai_tishan написа: |
Точно това имах в предвид.ji4kajiata поста ти е перфектен ,ама се казва на хора ,които знаят какво да направят с това което си дал.  |
Аз просто помогнах с каквото мога. Немога да знам тои колко разбира.
Ти сега пак се ядосваш за ония пост. Нищо обидно не съм писал, просто мислех, че си един друг, който с цел се заяжда за това отговорих така(дали е флуудене). Спокойно.
Ако някой се интересува още нещо за радиото имам схеми и доста опит с този модел и с удоволствие ще помогна. За сега това е от мен. Приятен ден.  |
Ji4kajia мерси много. С твоя помощ и колеги от един руски форум май успях? Изнамерих калкулатор най-накрая, вкарах твоя думп и стана. Имам кода и утре ще кажа дали е ОК.
Мерси брато.... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 22:50 Заглавие: CAR400 |
|
|
Е браво дано стане. При мен си бачка още. Поздрави и пиши после за резултата. Но трябва да бачка.  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 8:03 Заглавие: |
|
|
| Не става и с този код от калкулатора. незнам защо, ама вече ще го нося в сервиз. Поздрави на всички. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 27, 2007 8:25 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Не става и с този код от калкулатора. незнам защо, ама вече ще го нося в сервиз. Поздрави на всички. |
Е най после разбра какво трябва да направиш.Акко беше го занесъл вече и музика щеше да слушаш  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|