|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 20, 2007 22:36 Заглавие: PROFIBUS- моля за информация |
|
|
кои може да ми каже нещо повече за тази комуникационна линия на СИМЕНС.интересуват ме основните и параметри като скорост на предаване на данните,напреженово ниво на сигнала по линиата и от тозисорт основни понятия.в гугал има теми свързани предимно с фирми които предлагат автоматизиране с апаратура която ползва такава линия.искам нещо от А,Б...
мерси предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 21, 2007 5:58 Заглавие: Re: PROFIBUS- моля за информация |
|
|
| Anonymous написа: | кои може да ми каже нещо повече за тази комуникационна линия на СИМЕНС.интересуват ме основните и параметри като скорост на предаване на данните,напреженово ниво на сигнала по линиата и от тозисорт основни понятия.в гугал има теми свързани предимно с фирми които предлагат автоматизиране с апаратура която ползва такава линия.искам нещо от А,Б...
мерси предварително. |
комуникационен протокол на Сименс от типа "полева мрежа", скорст на предаване ,обичайно до 12 мбита ,вече има и устройства на 36Мбита ,5 волта двупроводна линия ,кабел ширмвован -"вита пара"
На сайта на сименс има тонове инфо www.siemens.com
Ама трябва да се поразтърсиш,а и в гугъл има доста описания _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|