| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:07 Заглавие: Разкодиране FIAT PUNTO BP1374 |
|
|
| Касетофона е с памет 95160 , дъмпа е в атача , кода е известен.Въпросът е ,че касетофона не е от същото Punto,и периодично се изключва(търси имобилайзера на колата).Някой успявал ли е да се справи с проблема ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:41 Заглавие: re |
|
|
| Изпратих Ви нещо на пощата.Дано помогне. |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 19:00 Заглавие: |
|
|
| С вашият дъмп касетофона не се пуска.Явно не е за същият модел. |
|
|
 |
ФОРМАТЦЕВТ Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юни 2004 Мнения: 166 Местожителство: Лясковец BG
|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 10:21 Заглавие: |
|
|
разкодирал съм такива касетофони - и моето мнение е че, проблема не е в търсенето на имобилайзер касетофона работи на всяка кола след като се разкодира (залее нов дъмп). Касетофона се самоизключва след определено време като се изключи колата от контакт - свържи ACC към +12 и готово - и аз бях озадачен като правих за първи път такъв. _________________ Пречките са онези малки неща около пътя ни които виждаме ако отклоним поглед от целта
http://diagnostika.hit.bg |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 16:48 Заглавие: |
|
|
| ФОРМАТЦЕВТ написа: | | разкодирал съм такива касетофони - и моето мнение е че, проблема не е в търсенето на имобилайзер касетофона работи на всяка кола след като се разкодира (залее нов дъмп). Касетофона се самоизключва след определено време като се изключи колата от контакт - свържи ACC към +12 и готово - и аз бях озадачен като правих за първи път такъв. |
Точно си търси компютара -за това спира.Щом с кода не иска да си види новата кола-трябва да се бутне дъмпа за да се махне CAN-а _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 18:24 Заглавие: |
|
|
| аз мисля че не си прав |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Сеп 23, 2007 20:39 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | аз мисля че не си прав |
Ако си ремонтирал такова радио ще знаеш че като го пуснеш на масата за да го ремонтираш се държи по същия начин-пускаш го с кода и на 15-тата минута спира.И иска пак вход с кода. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
bobitv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 24, 2007 7:25 Заглавие: |
|
|
| За да приключим темата, нека да уточня, че радиото наистина си търси имобилайзера,дори и след въвеждане на кода.То тръгва, работи около 20мин. и спира.Ако го изключите в рамките на работещият цикъл, при повторно стартиране иска отново код, т.е. иска още нещо. С малка промяна по дъмпа, за което благодаря на motiff, успях да анулирам кода и CAN-а, но проблема с изключването си остана, като разликата беше, че при стартиране вече не търсеше код.В случая,ФОРМАТЦЕВТ бе прав като предположи, че вторият плюс не е подаден. Всъщност подаден бе, но на стандартното краче за ВР-изв.4 на куплунг А, докато за FIAT той трябва да се подаде на изв.3 .Благодаря на всички, които взеха отношение по темата, и успешна седмица!!! |
|
|
 |
|