| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 17:02 Заглавие: къде се намира номера на шаситата втелевизорите |
|
|
| къде се намира номера на шаситата втелевизорите моля да ми отговорите |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 17:07 Заглавие: |
|
|
Номера на шасито при различните марки телевизори се намира на различно място.Кажи за кой телевизор конкретно те интересува??
На Philips най-често е на задния капак на етикета.
На Samsung е на платката под ТХО.
На Grundig е на капака отзад.
На Beko най-често а ситкер залепен на шасито
На Vestel на самата платка най-често го пише...
Абе зависи.Няма точно определено място.Може и въобще да не е написан. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:04 Заглавие: |
|
|
| Освен това,което Божилов каза,може и /по зададени марка и модел/да ползваш сайтове,където са описани съответствия м/у МАРКА/МОДЕЛ-ШАСИ. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:19 Заглавие: |
|
|
| helios написа: | | Освен това,което Божилов каза,може и /по зададени марка и модел/да ползваш сайтове,където са описани съответствия м/у МАРКА/МОДЕЛ-ШАСИ. |
Така е най удачно и още пишеш в GOOGLE chassis и модела на тв. в повечето случаи се намира. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:27 Заглавие: |
|
|
а обикновено след някоя година практика на човек 99% от шаситата хич не му трябва и да търси кое е,щото ги знае наизуст още като го види.
Въпреки че с тия китайци напоследък се попромениха нещата-там има много шасита и малко смислени неща като изпълнение обаче.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:31 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | а обикновено след някоя година практика на човек 99% от шаситата хич не му трябва и да търси кое е,щото ги знае наизуст още като го види.
Въпреки че с тия китайци напоследък се попромениха нещата-там има много шасита и малко смислени неща като изпълнение обаче.  |
Да ама тези които помнят аз съм като светофар по 3 секунди за това си записвам всичко. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 18:39 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Да ама тези които помнят аз съм като светофар по 3 секунди за това си записвам всичко. |
Помни се,помни-особено ако си брал ядове със въпросното шаси и ти е късало нервите...Имаше навремето едно проклето шаси на Шнайдер (то на тия кое ли не е проклето,ама айде)-TV6-тва захранване ей сега да ме хванеш мога да ти го нарисувам схемата наизуст с номерата на елементите,сигурно и пътечките помня...
Нищо особено иначе наглед-с TEA1039-ама така може да му вдигне на човек нервите тва захранване че... _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|