Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

BEKO PS29K68SXS ключ
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 9:21    Заглавие: BEKO PS29K68SXS ключ Отговорете с цитат

Колеги,обади ми се мой приятел,че на екрана на тв. е изписал едно човече с френски ключ в ръка.Модела е 100Hz. 29" ps29k68sxs.Моля за съдействие и ако някой знае модела на шасито,че не съм го отварял.Благодарности в аванс!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pepi_voinishki1957
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 10:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Веско ,прегледай пак да не си объркал някоя буква или цифра в модела.Чичко Гугъл казва че такъв модел няма,а той обикновенно не бърка.
ivan76
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 10:33    Заглавие: Отговорете с цитат

трябва да се смени и програмира паметта-правят ги тези номера
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 20, 2007 15:03    Заглавие: BEKO PS29K68SXS Отговорете с цитат

Може и да е объркан модела,но така ми е продиктуван,а няма никой в тях да питам.Аз не съм го виждал телевизора,но ми се вижда непознат модел,а даже и 100 херцов.Мисля,че шасита от типа на 20.2 / 22... са подобни.
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 21, 2007 22:06    Заглавие: BEKO PS29K68SXS Отговорете с цитат

Моделът е 29PF 100HZ K68SXS PIP YG20000000 SN51100084.Значи проблема е следния:При пускане работи около минута нормално и показва човече с гаечен ключ в ръка.След няколко пускания и гасене може да работи с часове и отново изписва ключа.Предпалагам,че има изрита част от паметта,но желая да чуя и по-компетентно мнение,защото този модел не ми е познат.Благодаря отново на всички за вниманието.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 22, 2007 10:10    Заглавие: Re: BEKO PS29K68SXS Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
.....При пускане работи около минута нормално и показва човече с гаечен ключ в ръка.След няколко пускания и гасене може да работи с часове и отново изписва ключа.Предпалагам,че има изрита част от паметта,....

По-скоро проблеми по комуникацията със самата памет (или нещо друго по шината).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivan76
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 23, 2007 1:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво по компетентно мнение искаш да чуеш-може би придружено с титла професор?извинявам се за езика ,но по принцип форума е направен да си помагаме-поне аз така го приемам.писах ти че съм имал доста пъти подобен проблем и как съм го решил.Направил съм го за да помогна.Ако не приемаш моето мнение и мнението на колегите във форума за компетентно-не мога да ти помогна.
Модерирано от Божилов
Без остър тон,ако обичаш.
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 23, 2007 13:28    Заглавие: BEKO .... Отговорете с цитат

Иванчо,прочети по-внимателно какво съм написал и ще видиш,че за първи път срещам този модел и то-задочно.Засега нямам възможност да го отворя защото е гаранционен и от там не знам и шасито кое е,а колкото се отнася за професорската титла,смятам,че съм доста по -възрастен от теб и с по-голям стаж,като техник,и от броя на участията във форумите.До сега никой не се е държал високомерно с мен,щото се старая да поддържам възпитан и колегиален тон.А след като си имал подобен случай,поне с редовен бин файл можеше да помогнеш,вместо с високомерно поведение.Никой не се ражда научен,даже и професори,като теб!
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 23, 2007 13:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Веско,никъде ли по платката не пише кое шаси е това?
Я кажи кви чипове има извътре,как е името на процесора?
Модела наистина е това но се изписва-PF 29K68 SXS с интервали ,затва не излиза в гугъл-иначе като се пише с интервали излиза.Но интересно,че тоя модел се подвизава само в България,така че кой знае кво има вътре... Rolling Eyes
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Сеп 23, 2007 13:43    Заглавие: Re: BEKO .... Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
.....че за първи път срещам този модел и то-задочно.Засега нямам възможност да го отворя защото е гаранционен и от там не знам и шасито кое е,...

Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети