| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
goplay89 Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 16:22 Заглавие: Problem s mishkata i klaviaturata |
|
|
| Zdraveite......imam problem i neznam kak da go razresha.....kogato si vkliucha kompa mi izliza syobshtenieto: THE APLICATION FAILED TO INITIALIZE PROPERLY (0xc0000142).CLICK ON OK TO TERMINATE THE APLICATION.............vednaga sled syobshtenieto na bial fon mi izpisva..........ACTIVE DEKSTOP RECOVERY............i sled tezi dve neshta klaviaturata i mishkata mi blokirvat i niamat myrdane.........kakvo moga da napravia? posyvetvaite me.............pls |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 16:28 Заглавие: |
|
|
Преинсталирай и ще се орпави. И пиши на кирилица.... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 16:33 Заглавие: |
|
|
Коя е тази апликация която не може да се инициализира-тя си има и име?Дай повече данни-какъв е тоя компютър-дъно,процесор,операционна система?
И пиши на кирилица,ако е възможно.
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 22, 2007 16:42 Заглавие: Inicion.exe e aplikaciata |
|
|
| intel pentium dual core inside 1.60Mhz |
|
|
 |
cobreti Нов потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 15 Местожителство: Пловдив/Поморие
|
Пуснато на: Сря Сеп 26, 2007 16:07 Заглавие: Re: Problem s mishkata i klaviaturata |
|
|
Предполагам с едно преинсталиране на win-а ще се оправи. Ако не пиши пак е да помислим за друго...  |
|
|
 |
ji4kajiata Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 28, 2007 1:17 Заглавие: ПС |
|
|
Епа качи му един нов Windows и пии една бира спокоино. От това е (предполагам все пак не съм го виждал).  _________________ Skype: gigavolt_501
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Чет Окт 04, 2007 23:06 Заглавие: |
|
|
Защо всички свързвате хардуерния проблем със софтуера ??? ... това че ги има и дват не означава че са свързани има вероятност и след преинсталациата клавиатурата и мишката да не работят отново ... дай малко повече информация за проблема и ще го измислим как да го оправиш  |
|
|
 |
vstoykov Опитен потребител

|
|
|
 |
|