|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 15:52 Заглавие: |
|
|
| ЕЕЕЕЕЕ фащаш се за всяка моя дума.Слагай там каквото решиш и като получиш WONDERSOUND обади се,че тука заприлича на чатруум и сигурно вече дразним колегите... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 28, 2004 15:59 Заглавие: |
|
|
| Чак пък да ги дразним ! ..Аз като гледам, всички са заспали от мързел... Млъквам вече ... |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 29, 2004 17:39 Заглавие: |
|
|
аз малко запразних гледам нещо не сте ме разбрали на моето студио 2 съм слменил оригиналните 4700 мкф с 10 000мкф 2 естествено за плюс и за минус и всичко наред обаче след 1 1.5 месеца греца се предаде и то в момента на включване просто брум яко а между другото експериментирах с един 33 000 мкф кондензатор зада се зареди с 35 волта при ограничение на тока 100 милиампера му трябваха повече от 10 секунди а ако трафа е як и всичко е директно хвърчи огън яко преставете си какви импулсни токове става дума и в крайна сметка май не е много изгодно да се вдига чак толкова много капацитета доколкото за българския грец направо го изключи от класацията аз сега си сложих едно кубче 25 ампера айде да изгори по скоро ще стопя трафа препоръчвам да презапасиш греца по ток с няколко пъти че да ти е сигурна музиката
(надявам се че не съм наговорил много глупости )
УСПЕХ !!!! _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 31, 2004 15:18 Заглавие: |
|
|
Моисля да рискувам. Ако изгори греца , ще го сменя с нов .... Кажи му заглавието на това кубче. До сега не съм се занимавал с грецове и си нямам представа от марки.
Приятно изказване на НОВАТА ГОДИНА. Ще се видим отново през 2005г. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|