| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
galinvayov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 11:26 Заглавие: разширение *.е3 в OrCAD |
|
|
Здравейте!
Изпратени са ми важни схеми с разширение *.Е3 правени са със стара версия на OrCAD може би 4.0 но не съм сигурен. Имам инсталиран OrCAD 10.0 но с него не успях да ги отворя.
Някакви идеи какво може да се направи? _________________ A LONE RIDER |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 12:03 Заглавие: |
|
|
Не съм сигурен, че това разширение се поддържа от програмата за която пишеш.
Отвори файла с някой текстов редактор и виж в началото дали не пише програмата с която е било генерирано.
При CAD програмите това е почти практика.
http://filext.com/file-extension/E3 |
|
|
 |
galinvayov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 12:17 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | ********************************************************************************
*
* Translating SDT Schematic to Capture.
*
********************************************************************************
WARNING [XLT0012] Unable to load the primary SDT Configuration file: 'C:\Documents and Settings\Galin Vayov\Desktop\bmk5\SDT.CFG'.
WARNING [XLT0063] Window's environment variable 'ORCADPROJ' is not set.
WARNING [XLT0012] Unable to load the primary SDT Configuration file: 'SDT.CFG'.
ERROR [XLT0070] Translation failed.
ERROR [XLT0071] Translation Notice Error(s) encountered. Please check the Session Log.
|
Това ми е най-успешния опит Поразрових се и изглежда този формат SDT след OrCAD9.2 не се потдържа, а може и да е от липсващия файл.
ПП Отворих го но с липсващи компоненти тук има описание на такъв проблем, борбата продължава  _________________ A LONE RIDER |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 25, 2007 17:49 Заглавие: |
|
|
Има го този проблем с прехвърляне на фаилове от по-стари на по-нови версии. Решението ако искаш да работиш на новата версия е да си направиш всичко на ново.А ако това ти е работата и имаш незнам си колко проекта не ми се мисли как ще стане. _________________ Не мога да знам всичко,а и не искам.Тогава би било прекалено лесно и скучно! |
|
|
 |
Zdrav Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 30, 2007 21:07 Заглавие: |
|
|
Отварял съм стари схеми на OrCAD (незнайна версия) със OrCAD 9.1 или 9.2 не помня. На сайта на OrCAD (който претърпя доста промени от тогава, това беше преди 6-7 години) имаше програмка за конвертиране. Освен това както виждам ти е нужен и SDT.CFG. В хелпа имаше инструкции как да си напишеш сам такъв. Пише се като обикновен текстов файл (с Notepad например) и абсолютния минимум, който трябва да съдържа беше няколко реда - мерни единици, пътища към библиотеки и т.н.
Задачата не е невъзможна и при това конвертирането беше пълно без никакви грешки и без нуждата да чертаеш схемата наново. _________________ Знанието е лично преживяна истина. |
|
|
 |
|